Παράπονα υπάρχουν στον Παναιτωλικό για τη διαιτησία του Σελίμου στη Λιβαδειά κυρίως για το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν οι Βοιωτοί, από το οποίο προήλθε και η πρώτη κίτρινη τον Ντιέγκο Μπεχαράνο, που στη συνέχεια αποβλήθηκε βλέποντας άλλη μία.

Οι Αγρινιώτες είναι έξαλλοι με όσα έγιναν και εξέδωσαν και μια ανακοίνωση… γρίφο.
Αυτή αναφέρει: «Στον “τόπο του εγκλήματος”, εκεί όπου διακρίθηκαν κορυφαίοι του είδους τους, τα εγκλήματα συνεχίζονται από ομογάλακτους της ίδιας “σχολής”. Τιμωρία θα υπάρξει;».
Ανάλογη ήταν και η λιτή τοποθέτηση του Γιάννη Ματζουράκη μετά το τέλος της αναμέτρησης στη NOVA: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και κάτω από τις συνθήκες που είχαμε, έγινε ακόμη πιο δύσκολο».
Στη συνέχεια είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν για μας μια καλή αρχή. Βρεθήκαμε μπροστά με το 2-0 και εδώ θα σημειώσω δύο κομβικά σημεία. Η συνεργασία που δεν βγήκε. Έπρεπε να μην είναι εγωιστής (σ.σ.: ο Ρουσκουσέδα) γιατί είναι φάση για 0-3. Το δεύτερο είναι μια καραμπόλα που μας έβγαλε το ημίχρονο αντί να έχουμε το 2-0 να είναι το σκορ 2-1. Μετά μείναμε με 10 παίκτες, εκεί άρχισε η μεγάλη δυσκολία, αλλά τα παιδιά πάλεψαν το ματς και φεύγουμε με ένα πόντο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την δουλειά που έκαναν μέσα στο γήπεδο».
Παραλάβατε τον Παναιτωλικό μετά από πολύ βαριά σκορ. Τι προλάβατε και αλλάξατε σε αυτό το διάστημα;
«Ήμουν και λίγο τυχερός γιατί μας βοήθησε η διακοπή να δουλέψουμε και να ρίξουμε το βάρος στην τακτική. Οι παίκτες δούλεψαν καλά και αυτό έχει αξία. Ανταποκρίθηκαν. Σιγά σιγά θα βελτιώνεται η ομάδα και θα ζητήσει και περισσότερα».
Η αποβολή επηρέασε την έκβαση του ματς;
«Βεβαίως. Είδατε ότι και στο 2-2 είχαμε αντίδραση. Βγήκαμε στο ματς και ζητήσαμε το γκολ. Ακόμη και με δέκα όταν μείναμε βρήκαμε κι ένα δεύτερο παίκτη μπροστά μήπως κάνουμε κάτι, αλλά δεν το πετύχαμε. Άλλο οι ιδέες που μπορεί να έχεις κι άλλο το αποτέλεσμα. Δεχτήκαμε μεγάλη πίεση και θα μπορούσε να στραβώσει και το αποτέλεσμα».