Το φιλμ του αγώνα

 

10′: Σουτ στην κίνηση κάνει ο Γκνιάτιτς, το οποίο είναι εντελώς άστοχο.

14′: Κόρνερ για τον Παναιτωλικό από το τακουνάκι του Σελίν. Ο Βιγιαφάνιες το εκτελεί, απομακρύνει με γροθιές ο Σωτηρίου.

16′: Λάθος από τον Μπανανά, ο Βιγιαφάνιες τρέχει για να κλέψει, αλλά ο Σωτηρίου προλαβαίνει να απομακρύνει.

26΄  Σέντρα του Βιγιάνιες από τα δεξιά ο Μαρκόφσκι κάνει την προβολή, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ, το οποίο περνά ανεκμετάλλευτο.

31΄ΓΚΟΛ 0-1 Γίνεται η σέντρα από αριστερά από τον Σελίν, ο Μιλούνοβιτς είναι μόνος του, ζυγίζει εξαιρετικά την κεφαλιά του και στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κυριακίδη που δεν καταφέρνει να αποκρούσει.

33′: Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά. Γίνεται το 1-2, ο Κουλιμπαλί από μέσα δεξιά πλασάρει με λόμπα τον Κυριακίδη και στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

45΄Εκτέλεση φάουλ από τον Ρουσκουσέδα, ο Σωτηρίου με εκπληκτική βουτιά μπλοκάρει την μπάλα.

49΄ΓΚΟΛ 1-1  Εκτέλεση φάουλ από τον Ρουσκουσέδα, Μαρκόβφσκι με κεφαλιά πάσα δίνει την μπάλα στον Κάπελ, ο οποίος με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα στα δίχτυα

51΄Εκτέλεση φάουλ από τον Ρουσκουσέδα, κεφαλιά του Μαρκόβσκι η μπάλα ελάχιστα άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι

83΄ΓΚΟΛ 1-2  Εκτέλεση φάουλ από τον Μιλούνοβιτς, κακή εκτίμηση της μπάλας από τον Κυριακίδη , και ο Κουλιμπαλί με κεφαλιά διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

88΄Κοντινή κεφαλιά Ανγούλο άουτ

93΄Δυνατό σουτ του Μαχαμάτ ο Κυριακίδης απομακρύνει την μπάλα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ιωάννης Δελφάκης από την Αρκαδία. Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι Βιγιαφάνιες 24΄, Μάκος 33΄, Ανγκούλο, 49, Μπεχαράνο 87΄.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης)

Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Κέβιν,Κούσας, Παπάζογλου, Μάκος (85΄Ρομέρο), Ντάνι Μπεχαράνο, Ρουσκουσέδα(64΄Ουάρντα),, Βιγιαφάνιες, Κάπελ(78΄Καμαρά), Μαρκόβσκι

Πλατανιάς( Γιώργος Παράσχος)

Σωτηρίου, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μενδρινός(78΄Μαχαμάτ), Μιλούνοβιτς(85΄Αποστολόπουλος), Ανγκούλο, Κουλιμμπαλί, Μουνάφο, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Γιακουμάκης( 68΄Γκόμες  Ζιλβάν)