Ο Έλληνας τεχνικός, στάθηκε στις κακές επιλογές των παικτών του στην τελική προσπάθεια, ενώ υποστήριξε πως ο Παναιτωλικός, δούλεψε περισσότερο στο γήπεδο.

 

Αναλυτικά:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είμαστε μία ομάδα που δούλεψε περισσότερο από τον αντίπαλο της μέσα στο γήπεδο σήμερα. Δεν είχαμε καλές επιλογές στις τελικές φάσεις και κάπου εδώ μπαίνει και το στοιχείο της τύχης. Μετά την είσοδο του Πέλκα στον αγώνα, ο ΠΑΟΚ έγινε επικίνδυνος και στα δύο σουτ του Μπερμπάτοφ και του Πέλκα είχαμε τύχη αλλά από εκεί και πέρα δε δεχθήκαμε άλλη πίεση”, ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού”.
Για τη σημασία της σημερινής νίκης: “Νομίζω ότι είναι το αντίκρισμα της δουλειάς των παικτών μου. Τους είχα πει να δουλέψουν πάρα πολύ καλά και σιγά σιγά βελτιώνουν την απόδοση τους για αυτό και τους δίνω συγχαρητήρια”.
Για το αν τον αφήνει ικανοποιημένο η ισοπαλία: “Ότι και να είναι ο ΠΑΟΚ παραμένει μία μεγάλη ομάδα. Όταν παίρνεις αποτέλεσμα εδώ σαφώς είσαι ευχαριστημένος, δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος”.