Ευχαριστημένος από της προσπάθειες των ποδοσφαιρικών του , κυρίως στο β΄ ημίχρονο έμεινε ο προπονητής του Απόλλωνα Θόδωρος Λαυράνος. Θεώρησε το αποτέλεσμα δίκαιο, και έκανε λόγο ότι στο τελευταίο αγώνα στην Ναύπακτο, στόχος είναι η νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες , που έχουν στόχους μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε , αλλά με μια αδράνεια της άμυνας δεχθήκαμε  την ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε αρκετά καλύτεροι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πήραμε την νίκη.

Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο , και ευελπιστούμε ότι το ερχόμενο Σάββατο να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην Ναύπακτο για να παραμείνουμε στην τέταρτη θέση .

Για την <χρυσή> αλλαγή του Ζαχαράκη:

Ο Ζαχαράκης είναι βασικός ποδοσφαιριστής της ομάδας , όταν μπήκε στο β΄ ημίχρονο βοήθησε την ομάδα πέτυχε δυο γκολ και του αξίζουν συγχαρητήρια, όπως φυσικά και σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου.

Για τον αγώνα στην Ναύπακτο:

Πάμε για την νίκη και τους τρείς βαθμούς. Όπως έχει δημιουργηθεί η βαθμολογία, πρέπει να νικήσουμε στην Ναύπακτο για να παραμείνουμε στην τέταρτη θέση. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας , και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη. Αν τα καταφέρουμε θα είναι μεγάλη επιτυχία. Επιτυχία θα είναι όμως  και η πέμπτη θέση ……