Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο προπονητής του ΠΑΟΚ είδε τους ποδοσφαιριστές του να αγωνίζονται με πάθος, θέληση, για θετικό αποτέλεσμα , αν και η ομάδα ήταν υποβιβασμένη. Ευχήθηκε στην Φλόγα καλή πορεία στα πλέι-οφ, και δεν παρέλειψε να αναφερθεί ότι η ομάδα των Καλυβίων πρέπει να κοιτάξει την επόμενη ημέρα, για να επιστρέψει και πάλι στην Α΄ κατηγορία.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Στο ποδόσφαιρο πρέπει να παλεύεις ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία, και σε ποια θέση στην βαθμολογία  βρίσκεσαι. Στην ομάδα υπάρχουν και νέοι πάιχτες που πρέπει να μάθουν να παλεύουν όλα τα παιχνίδια.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Φλόγας, καλή συνέχεια στα πλέι-οφ , και επιτέλους φέτος μια ομάδα από την Αιτωλοακαρνανία να βρεθεί στην Γ΄ Εθνική.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει την επόμενη ημέρα , και με κατάλληλο σχεδιασμό , και προγραμματισμό μακροχρόνιο , και με την αποφυγή των λαθών που έγιναν στο παρελθόν , να χτίσει μια καινούργια ομάδα, χωρίς προχειρότητες. Οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι με κατάλληλο σχεδιασμό και προγραμματισμό.