Στενοχωρημένος που δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στο αγώνα με τον Ατρ. Αντιρρίου , και να βρεθεί στα πλέι-οφ, ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα Θόδωρος Λαυράνος. Στις δηλώσεις για το Agrinio.goal.gr τόνισε ότι έχει παράπονα από την διαιτησία, έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες του , γιατί σε όλο το πρωτάθλημα είχαν πάθος, ενώ τόνισε ότι δεν μπόρεσε να αναπληρώσει το κενό του Κοτρότσου, και θεώρησε την πέμπτη θέση επιτυχία για την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

 

Για τον αγώνα :

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων ήταν κυρίαρχος του  αγώνα, μπορούσαμε να προηγηθούμε, είχαμε κάποιες καλές φάσεις και ένα ακυρωθέν γκολ. Δυστυχώς στις καθυστερήσεις  του ημιχρόνου , από στημένη φάση προηγήθηκε ο αντίπαλος.

Στην επανάληψη δεν ξεκινήσαμε καλά, σαφώς επηρεασμένοι από το γκολ που δεχθήκαμε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Μέχρι το 75΄όμως δεν κινδυνέψαμε. Σε εκείνο το σημείο ο διαιτητής είδε ανύπαρκτο πέναλτι , και στην επόμενη φάση με οφσάιντ δεχθήκαμε ένα ακόμη γκολ . Στην συνέχεια και πάλι οι ποδοσφαιριστές μου προσπάθησαν μείωσαν το σκορ , και είχαμε μια ακόμη ευκαιρία για γκολ.

Το κατά πόσο επηρέασε  την ομάδα ο τραυματισμός του Κοτρότσου :

Σίγουρα ο τραυματισμός του Κοτρότσου μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Δεν μπορέσαμε να αναπληρώσουμε την απουσία του.

Υπήρχε κούραση από τον αγώνα της Ναυπάκτου ;

Υπήρχε κούραση και ιδιαίτερα σε ποδοσφαιριστές , που έχουν και άλλες υποχρεώσεις, όπως ο Τζωρτζόπουλος, ο Καρτσακλής.

Η πέμπτη θέση θεωρείται επιτυχία για τον Απόλλωνα ;

Μεγάλη επιτυχία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιρικές μου . Μέχρι πέρυσι προσπαθούσαμε να μείνουμε στην κατηγορία, και φέτος έγινε το μεγάλο άλμα, και βρεθήκαμε μια ανάσα από τα πλέι-οφ. Επαναλαμβάνω μεγάλη επιτυχία για τον Απόλλωνα η Πέμπτη θέση.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιρικές, για την αγωνιστική συμπεριφορά που έδειξαν κατά την διάρκεια της σεζόν, και εύχομαι στον νικητή των πλέι-οφ άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Για το μέχρι πότε θα συνεχιστούν οι προπονήσεις :

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για ένα μήνα ακόμη. Ο χρόνος μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι μακρύς , και τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα να συγκεντρωνόμαστε και να κάνουμε προπονήσεις.

Επίσης κατέληξε :

Φέτος το πρόσημο είναι θετικό, για την ομάδα, για τον κόσμο . Έγινε κάτι καλό στην ομάδα και αυτό έχει μεγάλη σημασία., και ελπίζουμε ότι την επόμενη χρονιά να πάμε ακόμα καλύτερα.