Τους ορισμούς για τις κυριακάτικες (3//4) αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (31/3) η ΚΕΔ.

Την αναμέτρηση στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και  τον Παναιτωλικό ορίσθηκε ο Βαγγέλης Κιοτζένης απο  την Χρυσούπολη Καβάλας. Φέτος έχει <σφυρίξει > και την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής Βέροιας-Παναιτωλικού.

Κυριακή (3/4)

19.00: Ατρόμητος-Παναιτωλικός

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Λάζαρης (Καβάλας)

4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

 

Το who is who του Κιοτζένη.

Ο Κιοτζένης ξεκίνησε την διαιτησία μετά από μια άσχημη συγκυρία για αυτόν, καθώς στα 20 του χρόνια αναγκάστηκε να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο καθώς υπέστη ρήξη χιαστών. Μετά από παραίνεση του πατέρα του, ο οποίος αγωνιζόταν ως διαιτητής στα τοπικά πρωταθλήματα της Καβάλας κι επειδή δεν ήθελε να φύγει από τον χώρο, πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την διαιτησία.

Το 2003 κατάφερε να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα ανεβαίνοντας στην Δ’ Εθνική, δύο χρόνια αργότερα στην Γ’, ενώ το 2007 ήρθε η άνοδος στην Β’ Εθνική και μετά από μια δύσκολη οκταετία με πάνω και τα κάτω της ήρθε η μεγαλύτερη μέχρι τουλάχιστον την επόμενη στιγμή για τον Βαγγέλη Κιοτζένη και την άνοδο στην Super League. O Κιοτζένης είναι αστυνομικός στο επάγγελμα.

Διαιτητής που κατάγεται από την Χρυσούπολη Καβάλας, και πήρε μετάθεση πέρυσι για την Ξάνθη, και το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στην Σούπερ Λίγκα

Έχει  δει το όνομά του να φιγουράρει στις κασέτες και για τον λόγο αυτό είχε μάλιστα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα στην προσωπική του ζωή και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μάλιστα, με απόφαση του αρχηγείου της Αστυνομίας τον Ιανουάριο του 2011, είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, με αποτέλεσμα μάλιστα να γίνει από το πουθενά πρωταγωνιστής στα δελτία ειδήσεων των αθηναϊκών καναλιών για αυτόν τον λόγο. Ακόμα, είχε διαταχθεί σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ του είχε επιβληθεί και η απαγόρευση εξόδου από την χώρα. Σε διαιτητικό επίπεδο, είχε μπει στο ψυγείο για αρκετό διάστημα από την ΚΕΔ……