Νικηφόρα πέρασε από την Αθήνα η ομάδα Νέων Κ20 του Παναιτωλικού, καθώς επικράτησε με 3-2 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού, στο παιχνίδι που έγινε στο «Γ. Καλαφάτης», για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της SuperLeague.

Σ’ ένα ωραίο ματς, οι Αγρινιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 27’ όταν μετά από σέντρα από δεξιά, ο Μωραΐτης με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Στο 38’ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε όταν μετά από σουτ του Λάμπρου και ασθενή απόκρουση του Κουσιάδη, ο επερχόμενος Κουντουριώτης πήρε το «ριμπάουντ» και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα, κάνοντας το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, λόγω της αφόρητης ζέστης, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Ο Παναιτωλικός πήρε πάλι προβάδισμα στο σκορ στο 53’ όταν μετά από πάσα του Πριόνα ο Μωραΐτης πάτησε περιοχή και με όμορφο πλασέ την έστειλε στα δίκτυα του Βασίλα για το 1-2. Η ομάδα του Αγρινίου έκανε το 1-3 στο 68’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Κοντογιάννη. Από εκεί και μετά οι πράσινοι πίεσαν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-3 στο 85’ με πλασέ του Μπουζούκη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βασίλας, Βαλμάς, Σερβιλάκης (60’ Μαυρομάτης), Θεοχάρης, Ανδρέου, Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ. (60’ Αγγελόπουλος Β.), Στάικος, Λάμπρου, Μπουζούκης, Κουντουριώτης (60’ Χατζηγιοβάνης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κουσιάδης, Πριόνας, Τασιούλης, Σάντο, Μαλής, Κοντογιάννης Γιώργος, Κοντογιάννης Γιάννης, Γιαννιώτης, Μωραΐτης, Καράι Φα, Παράς. Αγωνίστηκαν και οι Βακράκος, Βασιλάρης, Νταλακούρας.