Περιχαρής ήταν ο προπονητής του Ναυπακτιακού Δημήτρης Θεοδοσίου μετά το θετικό αποτέλεσμα στο Θέρμο. Σε δηλώσεις του που έκανε στο Agriniogoal.gr. έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του , για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θεώρησε ότι οι βαθμοί που πήρε η ομάδα στα πλέι-οφ είναι μεγάλη επιτυχία, και ελπίζει στους αγώνες μπαράζ να έρθει και η πολυπόθητη άνοδος στην Γ΄ Εθνική.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με τον Απόλλων Θέρμου

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες διεκδικούσαν την νίκη . Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα. Κατ΄ αρχήν η κόπωση από το παιχνίδι της Τετάρτης , και να διαχειριστούμε και τους ποδοσφαιριστές που ήταν τραυματίες και αναγκαστικά αγωνίστηκαν.

Οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες του αγώνα , πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και στεφθήκαμε δίκαια πρωταθλητές

Κατά πόσο φοβηθήκατε τον Απόλλων Θέρμου

Υπολογίσαμε αρκετά τον αντίπαλο. Δεν τον φοβηθήκαμε. Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα σε μια δυνατή έδρα , που πολύ δύσκολα μπορεί να περάσει αλώβητη ομάδα από το Θέρμο. Διεκδικούσαν το πρωτάθλημα με όλες τους της δυνάμεις , και φυσικά με περισσότερες δυνάμεις από την ομάδα μου, επειδή δεν αγωνίσθηκαν την περασμένη Τετάρτη. Πιστεύω ότι μίλησε η εμπειρία των ποδοσφαιριστών , μίλησε η ψυχή και η θέληση να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Αυτά ήταν τα στοιχεία που μας έδωσαν την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα

Τι ήταν εκείνο που άλλαξες στο λίγο  χρονικό διάστημα που είσαι στον Ναυπακτιακό

Το πρώτο που έπρεπε να αλλάξουμε ήταν κάποια βασικά στοιχεία , όπως η τακτική μέσα στον αγωνιστικό χώρο . Με της προπονήσεις μπόρεσαν οι ποδοσφαιριστές να αφομοιώσουν τα νέα δεδομένα, και εκείνα τα στοιχεία που εγώ τους ζήτησα. Το κυριότερο είναι ότι ανέβηκε η ψυχολογία, η αυτοπεποίθηση, και προσπάθησα να τους κάνω να πιστέψουν ότι μπορούσαν το κάτι παραπάνω. Να διεκδικήσουν και να πάρουν το πρωτάθλημα. Το ίδιο ελπίζω να κάνουμε για να πάρουμε και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Αυτό είναι το κύριο μέλημά μας, Να φρεσκάρουμε λίγο την ομάδα και να παρουσιαστούμε καλύτεροι, με περισσότερες δυνάμεις και να κάνουμε προπονήσεις σε θέματα που αφορούν την τακτική.

Η σημερινή βραδιά ανήκει στην ομάδα

Σίγουρα μετά το θετικό αποτέλεσμα στο Θέρμο , και την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα το γιορτάσουμε , θα πανηγυρίσουμε , γιατί απλά το αξίζαμε. Από της επόμενες όμως ημέρες θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον μεγάλο στόχο που είναι η άνοδος.

Για της υπόλοιπες ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Γ΄εθνική

Υπάρχουν τρείς πολύ δυνατές ομάδες. Είναι η πρώτη φορά φέτος που η Φωκίδα διεκδικεί με αξιώσεις άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Έχει πάρα πολύ καλή  ομάδα με παίχτες που ήρθαν από τον Φωκικό, ο οποίος αποχώρησε από το πρωτάθλημα , και φυσικά δυναμώθηκε πάρα πολύ η ομάδα της Ιτέας. Πιστεύω ότι θα είναι από τα ποιο δύσκολα μπαράζ  από τότε που εφαρμόστηκε αυτό το σύστημα. Επίσης πολύ καλή ομάδα είναι και ο Τηλυκράτης , καθώς και η ομάδα της Άρτας. Οπότε θα γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια και οι δυο πρώτες θέσεις θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

 Για το πρόγραμμα προπονήσεων μέχρι τα μπαράζ

Μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη θα γίνονται προπονήσεις . Την Μ. Πέμπτη πιθανότατα να παίξουμε φιλικό παιχνίδι με τον Άρη Αιτωλικού , στην Ναύπακτο. Στην συνέχεια θα υπάρξει ξεκούραση. Θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις την τρίτη ημέρα του Πάσχα, και πιθανό να γίνει ένα ακόμη φιλικό με την Αχαϊκή. Και σίγουρα πολύ δουλειά για την διαδικασία των μπαράζ.

Φλόγα , Απόλλων Θέρμου, Ναυπακτιακός ήταν ισάξιες ομάδες

Νομίζω ότι ήταν τρείς ισάξιες ομάδες, και όποια από της τρείς κατακτούσε το πρωτάθλημα , θα το έκανε δίκαια. Στον βαθμολογικό πίνακα ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους, κατά την διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους έδειξαν ότι ήταν πολύ καλές ομάδες , και νομίζω ότι το δικαιούταν και οι τρείς. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Θέρμου η οποία φέτος  έκανε μια υπέρβαση και ότι έφτασε μέχρι το τέλος να διεκδικεί το πρωτάθλημα υπερέβη πολύ τον εαυτό της . Ήταν μια ομάδα με μικρότερο ρόστερ από της άλλες , με μικρότερο μπάτζετ, και κατάφερε να τερματίσει πολύ ψηλά.

Και κάτι για το τέλος…

Νομίζω ότι οι 13 βαθμοί που πήρε ο Ναυπακτιακός  στους αγώνες μπαράζ είναι μεγάλη επιτυχία, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ισάξιες ομάδες. ….Συγχαρητήρια σε όλους που βοήθησαν και έφτασε η ομάδα στην πρώτη θέση, και ελπίζω να πανηγυρίσουμε και πάλι,  μετά  την άνοδο στην Γ΄ Εθνική…..