Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του έμεινε ο Βλάνταν Ιβιτς. Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχεται ο Κρέσπο. 

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Κατ’αρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάνανε. Βάλαμε δυο γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα αλλά θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς το ματς αν ο παίκτης του Παναιτωλικού έκανε καλή σέντρα ή σουτ. Σίγουρα είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μου αλλά θέλω να είναι σοβαροί μέχρι το τέλος, Δεν κατηγορώ κανέναν αλλά ελπίζω να μην ξανασυμβούν λάθη συγκέντρωσης».

 

Για το πού οφείλονται τα λάθη αυτά και αν τον προβληματίζουν:«Ευκαιρίες χάνουν και οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Χάθηκαν ευκαιρίες, δοκάρια, με ικανοποιεί το πάσινγκ γκέιμ και η δημιουργία που είχαμε και θέλω να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Αυτό που ζητώ είναι συγκέντρωση και σοβαρότητα».

 

Για το πείραμα του Κρέσπο στα αριστερά της άμυνας και αν το σκέφτεται και για άλλα ματς: «Έχουμε έναν παίκτη που μπορεί να παίζει σε διαφορετικές θέσεις. Κάποιοι στην αρχή έλεγαν ότι δεν είναι για το επίπεδο του ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται να τον κρίνουμε μετά από ένα φιλικό παιχνίδι και αυτό που ζητάω και από εσάς είναι λίγη υπομονή. Αν χρειαστεί στο μέλλον μπορεί να τον ξαναβάλουμε και εκεί».

 

Για το σκεπτικό του όσον αφορά το ροτέισον: «Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Ακόμα και αυτοί που δεν ήταν αποστολή είναι σημαντικοί. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, τους υπολογίζω όλους αλλά πάντα εξαρτάται και από τον αντίπαλο που παίζουμε».