O προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης τόνισε ότι ο Δικέφαλος ήταν πολύ καλύτερος στο παιχνίδι και το αποτέλεσμα τον αδικεί.

 

Έναν ΠΑΟΚ υψηλού επιπέδου είδε σήμερα ο Γιάννης Ματζουράκης και η ομάδα του μετά την εύκολη νίκη του Δικεφάλου με 2-1 επί του Παναιτωλικού, παρά τις προσπάθειες των τελευταίων λεπτών για μία ανέλπιστη ισοφάριση. Εκεί στάθηκε και ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, που τόνισε ο ΠΑΟΚ αδικείεται από το σκορ, μιας και θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

“Η αρχή μας δεν ήταν καλή. Ένα γκολ στο πρώτο λεπτό και μετά ήμασταν σε τρικυμία. Δεν δικαιολογείται για την ποιότητα μας. Ήμασταν πολύ κακοί και μπορούσαμε να φάμε κι άλλα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήμασταν λίγο καλύτεροι, αλλά παρά τις προσπάθειες μας ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι ανώτερος. Το αποτέλσμα αδικεί τον ΠΑΟΚ που θα μπορούσε να βάλει περισσότερα γκολ. Δημιούργησε τουλάχιστον 6 ευκαιρίες και αν η στραβοκλωτσιά έμπαινε μέσα θα ήταν άδικο για τον ΠΑΟΚ. Είμαστε καλή ομάδα και θα το δείξουμε και στα επόμενα παιχνίδια”.

 

Για το αν το πρόβλημα ήταν το γρήγορο γκολ του ή ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων: “Δεν θέλω να μειώσω τον ΠΑΟΚ για την απόδοση του. Απλά όταν μία ομαδα έρχεται με αμυντικούς προσανατολισμούς και δέχεται τόσο νωρίς γκολ είναι δύσκολο να το διαχειριστεί. Δεν έχουμε κανένα επίσημο παιχνίδι μέσα στην χρονιά, αλλά θα βελτιωθούμε”.

 

Για το φετινό πρωτάθλημα και τους διεκδικητές του τίτλου: “Υπάρχουν πολλές αλλαγές στα ρόστερ των μεγάλων ομάδων. Ενισχύθηκαν και μείωσαν την απόσταση από τον Ολυμπιακό. Χρόνια έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ ήταν άρρωστος στο κέντρο και πλεον έχει φύγει η αρρώστια και ο ΠΑΟΚ παίζει γρήγορα και βγάζει πολλές σωστές πάσες προς την επίθεση. Και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ έχουν δείξει πολλά καλά στοιχεία και μαζί με την ΑΕΚ θα μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος”.