Μεγάλη νίκη  πανηγύρισε  ο Παναιτωλικός, καθώς επιβλήθηκε  εκτός  έδρας με σκορ 2-0 του Ατρόμητου. Ροντρίγκες και Ουάρντα οι σκόρερ……

Ήταν ένας υπέροχος ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ χτύπησε στις αντεπιθέσεις την γηπεδούχο ομάδα , που παρέπαιε, μη μπορώντας να αντιδράσει. Οι Αγρινιώτες ήξεραν τι ζητούσαν στο ματς και με όπλο την ταχύτητα των ακραίων επιθετικών τους   , αλλά και την καλή αμυντική τους λειτουργία επικράτησαν δικαιότατα των γηπεδούχων που έδειχναν σαν να βρίσκονται μακριά από τον καλό εαυτό τους.

Οι κυριότερες φάσεις

Α΄ημίχρονο

11′: Εκτελεί φάουλ ο Φερέιρα, κόρνερ παραχωρεί ο Λε Ταλέκ. Αυτό εκτελείται ξανά από τον Αργεντινό και η μπάλα απομακρύνεται.

12′: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ 0-1

Ο Κλέσιο βγάζει τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μιγκέλ Ροντρίγκεζ λίγο πιο μπροστά από το ύψος του πέναλτι κάνει σουτ στην κίνηση και νικά τον Γκορμπούνοφ.

21′: Κίτρινη στον Τομανέ.

22′: Σκοράρει ο Ατρόμητος, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Ο Ούμπιντες εκτελεί φάουλ, ο Μπάγκα μπαίνει στην πορεία της μπάλας, τη βρίσκει και τη στέλνει στα δίχτυα. Ωστόσο, το σημαιάκι είναι σηκωμένο

30′: Κακό το γύρισμα του Λε Ταλέκ, ο οποίος μπορούσε να τελειώσει μόνος του τη φάση.

35′: Απίστευτη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Λε Ταλέκ βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, αποφεύγει τον Κυριακίδη, αλλά αντί να πλασάρει σταματάει να τον ξαναπεράσει. Στη συνέχεια έδωσε στον Ούμπιντες και το σουτ του κόντραρε στα σώματα.

45’+1: Σουτ από μακριά από τον Ουάρντα, μπλοκάρει εύκολα ο Γκορμπούνοφ.

Β΄ημίχρονο

47′: Σουτ εκτός περιοχής κάνει ο Ουάρντα, άουτ η μπάλα.

54′: Καλό σουτ εκτός περιοχής από τον Τομανέ, άουτ η μπάλα.

56′: Κίτρινη στον Τόνσο.

58′: Μπαίνει από δεξιά στην περιοχή ο Βασιλείου, ανοίγει την μπάλα και ο Κυριακίδης πέφτει στα πόδια του.

60′: Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Τόνσο μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, κάνει το γύρισμα και ο Λε Ταλέκ αμαρκάριστος στέλνει την μπάλα ψηλά.

69′: Μπαίνει στην περιοχή ο Τσοκάνης, κάνει το γύρισμα, αλλά το σουτ του Ουάρντα είναι κακό.

72′: Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Γίνεται το γύρισμα από τον Λημνιό, ο Ροντρίγκεζ κάνει προβολή και ενστικτωδώς ο Κυριακίδης αποκρούει.

83′: Την τελευταία στιγμή απομακρύνει ο Κυριακιδης προ του Λημνιού μετά την κεφαλιά του Παπαδόπουλου.

88′: Ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Λημνιός κάνει το γύρισμα και ο Παπαδόπουλος από κοντά με προβολή δεν βρίσκει στόχο.

90’+2: Απευθείας φάουλ εκτελεί ο Ούμπιντες, αποκρούει ο Κυριακίδης

90’+2: Τρομερό σουτ από τον Λημνιό, αποκρούει ο Κυριακίδης

90 +3 ΓΚΟΛ 0-2 Εξαιρετική αντεπίθεση από τους φιλοξενούμενους, ο Μάκος βρίσκει τον Ουάρντα και ο Αιγύπτιος με ιδανικό πλασέ κάνει το 0-2.

90+4 Ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Άουτ η κεφαλιά του Παπαδόπουλου από κοντά

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κύζας (Δράμας), βοηθοί του οι Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Κουράκης (Ηρακλείου), ενώ τέταρτος ο Μπλάνας (Μεσσηνίας).

Κίτρινες: 56′ Τόνσο – 21′ Τομανέ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Μπίτολο, Ούμπιντες, Μπάγκα (77′ Παπαδόπουλος), Μπρίτο (57′ Βασιλείου), Γροντής (68′ Λημνιός), Τόνσο, Λε Ταλέκ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Μιγκέλ Ροντρίγκεζ, Κούσας, Τσοκάνης (90’+4 Λεντέσμα), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Φερέιρα, Ουάρντα (69′ Μαρκόφσκι), Κλέσιο, Τομανέ (81′ Κουτρομάνος).