Ο Μέσος του Παναιτωλικού, Γρηγόρης Μάκος μίλησε στον Θανάση Ζαχάκη και στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του Αγρινίου με 2-0 επί του Ατρόμητου.

Oι δηλώσεις στον Sport24 Radio 103,3:

Για την εκτός έδρας νίκη του Παναιτωλικού με 2-0 επί του Ατρόμητου: “Ξεκίνησε δύσκολα για εμάς το πρωτάθλημα, με δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Σήμερα καταφέραμε να σπάσουμε μια παράδοση και να κερδίσουμε στην Αθήνα. Μπήκαμε νωθροί στο παιχνίδι. Ευτυχήσαμε όμως να προηγηθούμε στο σκορ. Επιπλέον ήμασταν καλοί στο αμυντικό κομμάτι, φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και αναγκάσαμε τον Ατρόμητο να παίξει με μεγάλες μπαλιές και “πήραμε” αρκετές μονομαχίες. Παραμείναμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, ώστε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Προσέξαμε να μην μας ισοφαρίσει ο αντίπαλος και μάλιστα γρήγορα και σταθήκαμε τυχεροί στην φάση του Λε Ταλέκ”.

Για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό: “Το Σάββατο θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας τον Παναθηναϊκό, που φέτος είναι πιο δυνατός και ποιοτικός σε σχέση με πέρσι. Πρέπει από τώρα να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Από τις μεγάλες ομάδες δεν έχεις να χάσεις κάτι, αλλά ελπίζω ότι μέσα στην έδρα μας θα μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό το ματς”.