Πριν την φιλική αναμέτρηση του ΑΟ Αγρινίου στην Πάτρα ο προπονητής Χρήστος Μυριούνης έδωσε συνέντευξη στο Αθλητικό site westbasket.gr.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

Ποιο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που διαθέτει ο Α.Ο. Αγρινίου; Είσαι ευχαριστημένος από την διοίκηση της ομάδας; 

 Το ποιο σημαντικό στοιχείο της ομάδας μας, είναι το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει μέσα και έξω από το παρκέ όλα λειτουργούν στην εντέλεια και πολύ οργανωμένα. Και αυτό οφείλετε καθαρά και μόνο στη διοίκηση της ομάδας και κυρίως στον πρόεδρο Περικλή Γερμανό και στον αντιπρόεδρο Κώστα Τσιαμάκη οι οποίοι »τρέχουν» τα πάντα με αποτέλεσμα όλα να λειτουργούν ρολόι κάτι που κάνει τη δουλειά μου ακόμα ποιο εύκολη! Φέτος προστέθηκε στη διοίκηση ένας ακόμα πολύ σοβαρός επιχειρηματίας της πόλης, ο Βασίλης Καραχάλιος, που ήδη βοηθάει σημαντικά στο διοικητικό κομμάτι. Βέβαια δεν μπορώ να μην αναφέρω και την πολύτιμη συμβολή του Θανάση Κόκκιου σε όλο αυτό το πρότζεκτ του Α.Ο. Αγρινίου!

Πέρσι σαν νεοφώτιστοι, ο στόχος ήταν προφανής(παραμονή) και επετεύχθη με σχετική ευκολία, την φετινή χρονιά υπάρχουν μεγαλύτερες προσδοκίες; Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες για το μέλλον;

Πέρσι είχαμε μια εξαιρετική χρονιά που κανείς δεν περίμενε μιας και οι περισσότεροι εδώ στην πόλη <μπασκετικοί> κυρίως νόμιζαν ότι ο Α.Ο. δεν θα τα κατάφερνε και θα υποβιβαζόταν. Δεν σου κρύβω πως πέρσι δέχτηκα και δέχομαι ακόμα και φέτος μεγάλη αμφισβήτηση από μερίδα <μπασκετικών> εδώ στο Αγρίνιο. Όμως δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτό, εγώ κοιτάω τη δουλειά μου και η περσινή 6η θέση στο πρωτάθλημα, στη παρθενική συμμετοχή της ομάδας στη Β’ εθνική είναι η απάντηση  προς όλους αυτούς που με αμφισβητούν από την πρώτη μέρα που ήρθα στο Αγρίνιο. Για εμένα όμως αυτό που μετράει ποιο πολύ από όλα, είναι η στήριξη που έχω από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ομάδας που είναι δίπλα μου, από την 1η μέρα που ανέλαβα την ομάδα!

 

Αλλά δεν μπορώ να μη παραλείψω και να εκθειάσω την αγάπη του απλού φίλαθλο κόσμου το Αγρινίου που στηρίζει την ομάδα και εμένα προσωπικά και τους ευχαριστώ για αυτό και να τους υποσχεθώ πως φέτος θα καμαρώνουν ποιο πολύ για τη ομάδα που χτίζω!!

Και δεν σου κρύβω πως η μοναδική φιλοδοξία μου είναι να βρεθώ με τον ΑΟ στην Α2 εθνική κατηγορία! Πιστεύω ακράδαντα πως η πόλη του Αγρινίου αντέχει και αξίζει κάποια στιγμή να έχει μια ομάδα στην Α2!

Την περσινή χρονιά ένα από τα πιο σημαντικά όπλα στην φαρέτρα σου, ήταν ο Σωκράτης Ναούμης, που από φέτος ανήκει στον Απόλλωνα. Πες μας την άποψη σου για τον παίκτη;

Τώρα για τον μικρό τον Ναούμη τι να σου πρώτο πω? Το θεωρώ το μεγαλύτερο »παράσημο μου» σαν προπονητής που κατάφερα και βοήθησα ένα 18 χρονό παλικαράκι να βρεθεί στην Α1 και στον Απόλλωνα από την Β’ εθνική(!). Δε σου κρύβω πως κανείς δεν περίμενε ούτε εδώ στο Αγρίνιο ότι αυτό το παιδί θα είχε αυτή την εξέλιξη πέρσι και ότι θα έβγαινε 1ος σκόρερ στην ομάδας μας και με τρομερές εμφανίσεις. Και μη ξεχνάμε πως αυτό το παιδί ήρθε πέρσι στα χέρια από τον Ίκαρο Καλλιθέας όπου έπαιζε σχεδόν μόνο στο εφηβικό(!) Όμως δούλεψε πολύ, τον εμπιστευτικά από την αρχή και τον έριξα στα »βαθιά» αλλά ο μικρός ήταν μάγκας και ταλεντάρα και με έβγαλε ασπροπρόσωπο και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!Πιστεύω πως αν έχει υπομονή αυτός και η οικογένεια του και δουλέψει σκληρά πάνω στις αδυναμίες του θα κάνει μια αξιοπρόσεκτη καριέρα και του το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!Τον Σωκράτη τον θεωρώ σαν το 3ο παιδί μου και ξέρει πως πάντα θα είμαι δίπλα του σε ότι με χρειαστεί.