Αγωνίσθηκε με επιτυχία στον Ναυπακτιακό, και στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΑ του νομού μας.  Το καλοκαίρι του 2015 βρέθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και ένα χρόνο αργότερα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Μάριος Βρουσάι γεννήθηκε στις 2/7/1998, και την περίοδο 2015-16 ήταν μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K20. Αγωνίζεται ως δεκάρι και ως αριστερό χαφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η Διεύθυνση Ακαδημίας ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Μάριος Βρουσάι υπέγραψε σήμερα 30.9.2016 επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Λίγο μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο νεαρός δεν έκρυψε τη χαρά του για την τροπή που παίρνει πλέον η καριέρα του. «Ευχαριστώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τιμή που μου έκανε να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι πολύ σπουδαίο, αλλά και δύσκολο να φοράς την φανέλα του Ολυμπιακού. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά με στόχο να παίξω στην πρώτη ομάδα. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που μ’ έφεραν στον Ολυμπιακό, με πιστεύουν και με στηρίζουν και πρώτον απ’ όλους τον κ. Παύλου», ήταν τα λόγια του.