Πανευτυχής ήταν ο προπονητής της Θύελλας Αγίου Ανδρέα, Δημήτρης Λώλος  μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές  του για την μεγάλη νίκη που πέτυχαν, και  σε δηλώσεις του  στο Agriniogoal.gr τόνισε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, κατόρθωσε η ομάδα πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη και θεωρεί ότι με παρόμοια αποτελέσματα η Θύελλα είναι μια από της 4-5 ομάδες της κατηγορίας που είναι φαβορί για την άνοδο.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Όσο αφορά τον αγώνα με την ΑΕΚ ;

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και έμπειρη ομάδα και το περιμέναμε με αγωνία. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά, δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση. Εντούτοις στην συνέχεια ισορροπήσαμε, πετύχαμε γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου , και καταφέραμε με γκολ στα τελευταία λεπτά να πάρουμε ένα πολύτιμο «τρίποντο»

Κατά πόσο υπήρχε φόβος μετά το γκολ που δέχθηκε η Θύελλα ;

Σίγουρα φοβηθήκαμε γιατί αγωνιζόμασταν απέναντι σε μια καλή και έμπειρη ομάδα της κατηγορίας. Όμως παλέψαμε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, χάθηκαν ευκαιρίες, και με την είσοδο του Κρανιά δυναμώσαμε επιθετικά, και κατορθώσαμε με το γκολ στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε την νίκη και την πρώτη θέση στην βαθμολογία.

Για τα νικητήρια γκολ που πετυχαίνει η Θύελλα στα τελευταία λεπτά ;

Αγωνιζόμαστε «εξίσου» καλά από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Είναι κάτι το οποίο τονίζω συνέχεια στους ποδοσφαιριστές μου. Στα τελευταία λεπτά με συνεχόμενη πίεση στον αντίπαλο κατορθώνουμε πετυχαίνουμε γκολ και φεύγουμε νικητές από το γήπεδο.

Φέτος προσπαθώ με νέους ποδοσφαιριστές από τον Άγιο Ανδρέα να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Αν και στα επόμενα παιχνίδι συνεχιστούν οι νίκες ας μην το κρύβουμε στόχος είναι και το πρωτάθλημα.

Τρείς αγώνες ισάριθμες νίκες . Ήταν κάτι το οποίο περιμένατε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ;

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού έγιναν μεταγραφές με στόχο την ενίσχυση της ομάδας. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι «καινούργιοι» στην ομάδα . Στόχος είναι να γίνει ένα ικανό σύνολο, να μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος και στο τέλος το ταμείο.

 

Για της υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας ;

Όλες οι ομάδες της κατηγορίας είναι δυνατές. Σίγουρα δεν ήξερα την δυναμική τους γιατί πέρυσι βρισκόμασταν σε διαφορετικό όμιλο . Οι ομάδες του Αγρινίου είναι έμπειρες , υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές, και οι περισσότερες ομάδες είναι  ισοδύναμες. Θεωρώ ότι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος την άνοδο στην Α΄ κατηγορία είναι ο Αστέρας Καμαρούλας, ο ΠΑΟΚ Καλυβίων , η ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου, ο ΠΑΟ Αγρινίου και φυσικά η Θύελλα Αγίου Ανδρέα

 

Και για το τέλος της συνέντευξης συμπλήρωσε ο προπονητής της Θύελλας:

Ήμαστε όλοι μια οικογένεια μέσα στην ομάδα , από τους ποδοσφαιριστές μέχρι και την διοίκηση. Υπάρχει συμμετοχή στις προπονήσεις και αυτό είναι καλό για τον προπονητή ώστε να μπορεί να προετοιμάζει τη ομάδα . Η  διοίκηση είναι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών, και προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να έρθουν  θετικά αποτελέσματα.