Κλέβει τις εντυπώσεις μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας (2ος όμιλος ), η Θύελλα Αγίου Ανδρέα  , με την εκπληκτική  πορεία που πραγματοποιεί από το ξεκίνημα της σεζόν ως και σήμερα. Η ομάδα της Μακρυνείας που βγάζει φρεσκάδα και ενέργεια σε κάθε της  ματς , την Κυριακή πέτυχε μια ακόμη νίκη απέναντι σε έναν ιστορικό αντίπαλο, και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b7%ce%b3%cf%85%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%ce%b9

Δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους  μετά το τέλος της αναμέτρησης οι άνθρωποι της Θύελλας μετά την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ Καλυβίων.

Σαφώς ήταν μια μεγάλη , μια τεράστια νίκη. Όχι μόνο για το σκορ αλλά και για την οικονομία του ομίλου. Αρχικά γιατί ξεκαθάρισε ότι με βάση το πρόγραμμα η Θύελλα (αν και ακόμα βρισκόμαστε στον πρώτο γύρο) είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Πέτυχε μεγάλες νίκες μέσα στο Αγρίνιο, επί της ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου, τον  Αστέρας Καμαρούλας και  τον ΠΑΟΚ Καλύβίων

%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%b9

Και για την συνέχεια , αυτού του είδους οι νίκες  χτίζουν χαρακτήρες ομάδων, φτιάχνουν αυτοπεποίθηση, υποχρεώνουν ακόμη και ιστορικούς αντιπάλους των ομάδων της Αιτωλοακαρνανίας να σε πάρουν στα σοβαρά. Μεγάλη ευκαιρία λοιπόν για την ομάδα της Μακρυνείας να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α΄κατηγορία.

Μεγάλη νίκη η  Κυριακάτικη για την Θύελλα, και φυσικά όλοι στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι από την πολύ καλή φετινή πορεία που συνεπάγεται και πρώτη θέση στην βαθμολογία.

Σε ένα   ματς στο οποίο φάνηκε για μια ακόμα φορά η αποφασιστικότητα, το πάθος, αλλά και η θέληση της κατάκτησης της νίκης από την πλευρά των παιχτών της Θύελλας. Η θύελλα μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι. Πήρε τον έλεγχο του αγώνα και σε διάστημα 10 λεπτών πέτυχε δυο γκολ πετυχαίνοντας την έκτη νίκη σε οχτώ αγώνες .

%ce%b8%cf%85%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1-%cf%83%ce%b5%ce%bb%cf%86%ce%b9

Σε πελάγη ευτυχίας πλέον βρίσκονται όλοι στην ομάδα !!!

Εμφανώς ευχαριστημένος ήταν και ο πρόεδρος  Κώστας Καραγιάννης  από της προσπάθειες που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο απέναντι σε ένα ιστορικό αντίπαλο. Μετά το τέλος του αγώνα μοίρασε συγχαρητήρια  στους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη νίκη και υποσχέθηκε έξτρα πριμ σε περίπτωση που στα επόμενα  παιχνίδια έρθουν ανάλογα αποτελέσματα.

Ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές έμεινε και ο προπονητής Δημήτρης Λώλος. Σε δηλώσεις του στο Agriniogoal.gr τόνισε :

Η Θύελλα αγωνίσθηκε σε μια πολύ καλή έδρα όπως είναι αυτή του ΠΑΟΚ, έκανε καλή εμφάνιση και νομίζω ότι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο ευχαριστήθηκαν γκολ και θέαμα. Η νίκη ήταν δίκαιη , η Θύελλα ήταν πάρα πολύ καλή  και στο «σημερινό παιχνίδι» Μας βοήθησαν τα γρήγορα γκολ , αγωνισθήκαμε πολύ καλά, και στο β΄ημίχρονο μας δόθηκε η ευκαιρία να επιτύχουμε και άλλα γκολ σε ευκαιρίες που υπήρχαν, κατέληξε ο προπονητής της Θύελλας.