Ο Παναιτωλικός μπαίνει ξανά στο γήπεδο την Τετάρτη και μάλλον αυτό είναι ότι το καλύτερο μετά το τελευταίο αποτελέσματα. Οι ομάδες ξεπερνούν ένα ματς με ένα άλλο. Αυτό είναι το ποιο υγιεινό. Και το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη δίνει την ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό διαφόρων καταστάσεων. Να δει η ομάδα τι θέλει , να δει ο προπονητής τι γίνεται , και φυσικά να κατακτηθεί η νίκη , ώστε να λειτουργήσει ξανά η <μηχανή>.

Κάποιοι απαιτούν από τον Γιάννη Ματζουράκη  ροτέισον!!Και πώς να το κάνει αυτό ο προπονητής? Με τόσες απουσίες που είχε το τελευταίο διάστημα δεν είναι και εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο να παρατηρείς και τα δεδομένα που υπάρχουν..

Ειλικρινά πάντως αυτό με τις αγωνιστικές , και τα προγράμματα ποτέ δεν το έχω καταλάβει. Απλά θυμάμαι κάποια παιχνίδια που τα είχαμε για εύκολα , αλλά τελικά γύρισαν όλα μπούμεραγκ!!!!

Έτσι πάντως όπως ήρθαν τα πράγματα την Τετάρτη το μεσημέρι στο Αγρίνιο υπάρχει ένας αγώνας που επιβάλλεται η νίκη. Νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου επιδιώκει ο Παναιτωλικός.

Οι Αγρινιώτες φιλοξενούν τον Πανθρακικό.  Τι εστί Πανθρακικός?? Ίσως όχι κάτι σπουδαίο για τους αναλυτές , μα σίγουρα μια ομάδα που αγωνίζεται μια κατηγορία κάτω από την Σούπερ Λίγκα……..

Αυτό που θέλουν οι φίλαθλοι  είναι να πετύχουν οι ποδοσφαιριστές  γρήγορα γκολ να εξασφαλιστεί η νίκη…….

Τι θα πράξουν τα <καναρίνια> στο γήπεδο θα το δούμε σε λίγες  ώρες.

Επίσης μεγάλο ερωτηματικό είναι και πόσος κόσμος θα βρεθεί μεσημεριάτικα στο γήπεδο, και μάλιστα σε εργάσιμη ημέρα και ώρα, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα  από τον αγώνα με την Ξάνθη.

Γ.Τ.