Πολύ δύσκολες θα είναι οι επόμενες ημέρες για τον Ηρακλή… Όχι ότι μέχρι τώρα ήταν όλα ιδανικά για τους «κυανόλευκους», όμως, τον Δεκέμβριο η κατάσταση ενδέχεται να είναι χειρότερη από κάθε άλλη στιγμή.

Ο λόγος είναι ότι δεν προβλέπονται για τον συγκεκριμένο μήνα οικονομικές δόσεις της NOVA για το τηλεοπτικό συμβόλαιο και η διοίκηση της ομάδας θα πρέπει να βρει πόρους από αλλού.

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών έχουν λάβει χρήματα μισθών και ενοικίων από τη διοίκηση αλλά όχι δόσεων συμβολαίων για τη φετινή σεζόν, τα οποία φυσικά είναι και τα περισσότερα χρήματα. Έτσι οι προσφυγές είναι προ των πυλών και ο Καγιούλης με τους συνεργάτες του θα πρέπει να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να τις γλιτώσουν.

Όσο αφορά τα αγωνιστικά την περασμένη Δευτέρα ήρθε για τον Ηρακλή η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα , όμως η διοίκηση τους ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε ένσταση εις βάρος του Ηρακλή για τα επεισόδια στα πέριξ του γηπέδου…..

Την Κυριακή θα αγωνισθεί στο Αγρίνιο με μόλις έξι βαθμούς συγκομιδή στο πρωτάθλημα και κόντρα την άσχημη παράδοση…….

Από την περσινή σεζόν ο απερχόμενος τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος, είχε επισημάνει μια σειρά από προβλήματα τα οποία επηρέαζαν την καθημερινότητα και τη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος. Παρ’ όλα αυτά και παρά τις επαναλαμβανόμενες αναφορές οι αλλαγές αυτές δεν έγιναν ποτέ.

. Η αποχώρηση των Παπαδόπουλου και Αμανατίδη και η πρόσληψη του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή δεν αναμένεται να αλλάξει άρδην την αγωνιστική εικόνα των «κυανόλευκων».

Εντούτοις για να παραμείνει στην κατηγορία χρειάζονται πολλές αλλαγές….