Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας δράττοντας της ευκαιρίας της πολύ μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε η εξαιρετική μουσικοχορευτική βραδιά που από κοινού συνδιοργάνωσε με τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην πολυτελή αίθουσα δεξιώσεων του EMILEON SPORT CENTER (Δοκίμι Αγρινίου), νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους κάτωθι:

-την ιδιοκτησία, την διεύθυνση και το υπαλληλικό προσωπικό του EMILEON SPORT CENTER, οι οποίοι μερίμνησαν για την άψογη φιλοξενία της εκδήλωσής μας, καθώς και το μουσικό σχήμα το οποίο φρόντισε για την διασκέδασή μας.

-τον κεντρικό παρουσιαστή της βραδιάς, δημοσιογράφο (nafpaktianews.gr) κ. ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΛΗΜΑΡΗ για τον άρτιο και άψογο τρόπο με τον οποίο παρουσίασε και συντόνισε την ποδοσφαιρική μας γιορτή.

-την αντιπεριφερειάρχη ΠΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΑΡΑΚΑ και τον δήμαρχο Αγρινίου κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, για την παρουσία τους.

-τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ και το Δ.Σ. αυτού, για την στήριξη της προσπάθειάς μας.

-τους εκλεκτούς καλεσμένους μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν και δήλωσαν κατενθουσιασμένοι.

-όλους τους παρευρισκόμενους -“επώνυμους” και “ανώνυμους”- οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους γεμίζοντας την αίθουσα.

-τους χορηγούς μας οι οποίοι στήριξαν αυτό το εγχείρημα.

-τους δωροθέτες μας για την γενναία προσφορά δώρων της λαχειοφόρου αγοράς.

Τέλος ξεχωριστά ευχαριστούμε, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ και το Δ.Σ. αυτού, για την άψογη και γόνιμη συνεργασία που επί μεγάλο χρονικό διάστημα είχαμε προετοιμάζοντας την απόλυτα επιτυχημένη αυτή γιορτή του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Παναγιώτης Καψάλης Γεώργιος Κωνσταντίνου