Με το καλύτερο τρόπο έκλεισε της αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το 2016 η Φλόγα Παλαιομάνινας. Η ομάδα του Βαλάντη Ζώη πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη , έφτασε τους 25 βαθμούς και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν, με την Φλόγα να πετυχαίνει ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και να παίρνει τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι ακόμη και με  παίκτη λιγότερο από το 39΄όταν ο Μπαμπάτσικος δέχτηκε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη), για μαρκάρισμα στον Χριστόπουλο), το πάλεψαν το παιχνίδι και αν ο Ζαλοκώστας  ήταν ποιο προσεκτικός στο 62΄ θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι παραπάνω από το ματς.

Στο σημείο εκείνο ο τερματοφύλακας της Φλόγας Διαμάντης έκανε την «απόκρουση του αγώνα»κρατώντας το μηδέν στην εστία του μετά από σουτ από τον Ζακοκώστα.

Εντούτοις οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τους γηπεδούχους έχοντας δοκάρι στο 24΄με τον Πιστιόλη και ευκαιρίες για περισσότερα γκολ με τους Πιστιόλη τον Νάκο, και τον Χριστόπουλο αντίστοιχα.

Τα γκολ του αγώνα

14΄0-1 Εκτέλεση κόρνερ από τον Νούλα Σ., και ο Καντάνης με κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους

93΄0-2 Αντεπίθεση για την Φλόγα, με τελικό αποδέκτη τον Νάκο που με σουτ από το σημείο του πέναλτι διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λάμπρου με βοηθούς τους Τριανταφύλλου και Χουλιάρα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αχελώος Αγγελοκάστρου (Γ. Λούκας )

Μπούτιβας Μ., Σαγάνας Γ., Μπαμπάτσικος, Ρουσογιάννης, Αλεξάκης, Μπούσγος (67΄Συσοβίτης), Σαγάνας Μ., Ζαλοκώστας Λ., Καπώνης, (88΄Αθανασάκης), Μπούτιβας Α., Φούντας (80΄Ζαρκανίτης)

Φλόγα Παλαιομάνινας (Βαλάντης Ζώης)

Διαμάντης, Γκουτσέλης (65΄Μπούρος), Νταλαπέρας, Παναγιωτόπουλος Π., Ντζιμάνης, Καντάνης, Ξευγένης (46΄Νάκος), Νούλας Σ., Πιστιόλης, Καρύμπας (73΄Ψηφής), Χριστόπουλος