Ο Παναιτωλικός προηγούταν μέχρι το 60ο λεπτό, αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε τις λύσεις και επιβλήθηκε με 3-1 στο… αγωνιστικό κλείσιμο του 2016!

Ο Παναιτωλικός λοιπόν πάλεψε απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος, προηγήθηκε, αλλά στα τελευταία λεπτά έμεινε από δυνάμεις και γνώρισε την ήττα.

 Υπέροχο ματς πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τους Ολυμπιακό και Παναιτωλικό να προσφέρουν ένα πραγματικά αξιόλογο ματς στο εναρκτήριο ματς για το κυριακάτικο (18/12) πρόγραμμα στη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 52ο λεπτό με τον Γιώργο Κούσα να σκοράρει για πρώτη φορά στη σαιζόν. Νωρίτερα, οι Αγρινιώτες είχαν σπαταλήσει δύο τετ-α-τετ σε μία άμυνα που… πελαγοδρομούσε από πλευράς γηπεδούχων.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός βρήκε τις λύσεις με τον εξαιρετικό Σεμπά να επιβραβεύεται με γκολ ισοφάρισης (62’) για την υψηλότατη απόδοσή του. Ο Φιγκέιρας μοίρασε ασίστ στον Καρντόσο (83’) που έκανε το 2-1 και ο δημιουργός του δεύτερου γκολ έγινε σκόρερ του τρίτου δύο λεπτά αργότερα.

 

Κίτρινες: 45+1’ Μάρτινς, 68’ Ντα Κόστα – 15’ Κλέσιο, 37’ Μύγας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς (72’ Ντομίνγκεζ), Πάρντο (57’ Μανθάτης), Σεμπά, Φορτούνης (46’ Ανδρούτσος), Καρντόσο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάλης, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο (89’ Μουνιός), Ρόσα (82’ Κουτρομάνος), Ουάρντα (73’ Λουίς Ρότσα), Μαρκόβσκι.