Μεγάλη νίκη με 1-0 που συνοδεύτηκε και από καλή εμφάνιση πέτυχε η Φλόγα μέσα στην Ναύπακτο επί του γηπεδούχου Ναυπακτιακού και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση τους κυπέλλου της ΕΠΣΝΑ

Οι φιλοξενούμενοι απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Ναυπακτιακού , παίρνοντας την πρόκριση για της τέσσερις καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο η Φλόγα έπαιξε με αντεπιθέσεις, και σε μια από αυτή πέτυχε το γκολ της νίκης με τον Χριστόπουλο.  Επίσης οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 41΄αλλά το σουτ του Νάκου πέρασε ελάχιστα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη.

Στην επανάληψη ο Ναυπακτιακός προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά ήταν άτυχος στην τελική προσπάθεια, «σημαδεύοντας» 3 φορές το οριζόντιο  δοκάρι του Διαμάντη!!

Στο 64΄ με προβολή του Λαγού, στο 74΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη, και στις καθυστερήσεις του αγώνα με γυριστό σουτ του Καραγιάννη…..

Όσο αφορά την Φλόγα είχε μεγάλη ευκαιρία στο 87΄με τον Πιστιόλη απέναντι στον Δουλιώτη, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει και δεύτερο γκολ..

Το γκολ του αγώνα

37΄  0-1 Μετά από κάθετη  μπαλιά του Ξευγένη ο Χριστόπουλος με κοντινό σουτ πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ για την Φλόγα

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κέκελος με βοηθούς τους Κολοσιώνη και Βαλλιάνο.

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ναυπακτιακός Αστέρας (Περικλής Παπαποστόλου)

Δουλιώτης, Καζανάς, Μπριάνης, (83΄Καλαβρουζιώτης Θ), Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος (77΄Ανδριτσόπουλος), Καλαβρουζιώτης Α., Καραγιάννης, Δερβίσης (67΄Κονίδας), Θεοχάρης, Λαγός , Παπαποστόλου

Φλόγα Παλαιομάνινας (Βαλάντης  Ζώης)

Διαμάντης, Γκουτσέλης, Νταλαπέρας, Στριμμένος (65΄Παναγιωτόπουλος Γ.), Ντζιμάνης, Καντάνης, Ξευγένης, (63΄Καρύμπας), Νούλας Σ., Πιστιόλης, Νάκος (80΄Ψηφής), Χριστόπουλος.