Δε περνάει Τετάρτη και Σαββατοκύριακο που να μην παρακολουθεί αγώνες ποδοσφαίρου η γνωστή παρατηρητής αγώνων Αριστέα Ρόμπολα. Από τότε που πήγε στο Καραϊσκάκη παρατηρητής στο ματς Ολυμπιακού – Πλατανιά για το Κύπελλο, συχνά πυκνά τη βλέπουμε παντού.

Τη περασμένη Κυριακή βρέθηκε στην Σπάρτη όπου το πρωί παρακολούθησε τον αγώνα Γ’ Εθνικής γυναικών των Καρυάτιδων και στη συνέχεια μετέβη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης για το παιχνίδι Σπάρτη – Καλλονή.

Όπως βλέπεται και στη φωτό παρακολούθησε το μάτς μαζί με τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Λακωνίας Τάκη Καρρά καθώς και τον παρατηρητή αγώνων από την Λακωνία Θεμιστοκλή Δογατζή.

Βρέθηκε στην Σπάρτη καλεσμένη του προέδρου και είχε να πει και να συζητήσει πολλά φλέγοντα θέματα μαζί του. Η Αριστέα Ρόμπολα επίσημο εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ Αιτωλοακαρνανίας είναι η μοναδική γυναίκα παρατηρητής στην Ελλάδα που έχει φτάσει τόσο ψηλά σε επίπεδο επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Χαίρει σεβασμού και αναγνώρισης σε όλα τα γήπεδα που πάει και σίγουρα έχει βάλει τα γυαλιά σε πολλούς άνδρες. Πάει σε αγώνες των μικτών, σε Αχαΐα – Ηλεία – Αιτωλοακαρνανία σε επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς αγώνες, ενώ είναι μέσα και στα… κέντρα αποφάσεων.

Thematch.gr