Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 3 το μεσημέρι στο Αθλητικό Συγκρότημα ¨EMILEON¨ πραγματοποιήθηκε φιλικός ποδοσφαιρικός  αγώνας μεταξύ των ομάδων του Κατηχητικού Σχολείου της ενορίας μας και της ομάδος του μικρού τμήματος του Παναιτωλικού.

Τα παιδιά έδωσαν μήνυμα ότι ο αληθινός αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους, δημιουργεί φιλίες ανάμεσα σε έθνη και λαούς, κάνει τον άνθρωπο να είναι ελεύθερος από σκοπιμότητες και προσωπικά ωφέλη, ψυχαγωγεί τον άνθρωπο όπως πρέπει και δημιουργεί αληθινές σχέσεις αγάπης, αλληλοσεβασμού και εκτίμησης μεταξύ των ανθρώπων.

img_3657

Ευχαριστούμε τους υπευθύνους προπονητές της ομάδας του Παναιτωλικού οι οποίοι με πολύ χαρά μας  δέχτηκαν κοντά τους . Ευχόμαστε πολύ δύναμη και επιτυχία στο έργο τους. Ευχαριστούμε επίσης τους συνεργάτες μας στη διακονία της νεότητος και τους ευχόμαστε ο Θεός να τους ευλογεί και να τους ενισχύει πάντοτε.
Ευχόμαστε, τα παιδιά μας, οι αυριανοί αθλητές να καταλάβουν το αληθινό ιδανικό του αθλητισμού και να αγωνίζονται στην ζωή να κρατούν τους εαυτούς τους καθαρό από την αμαρτία και το κακό.
Ευλογημένα, Άγια Χριστούγεννα σε όλους!
*Ευχαριστούμε τον Αρχιμανδρίτη και συγχωριανό μας Πατήρ Νεκτάριο Τριάντη για τον μεγάλο αγώνα και προσπάθεια που καταβάλει και στέκεται όρθιος και μας κάνει υπερήφανους για το χωριό μας, είμαστε πάντα δίπλα του και για το καλό της Ενορίας μας.
Επίσης  ευχαριστούμε τον Πατήρ Χρυσόστομο και τους συνεργάτες του πατήρ Νεκτάριου για το μεγάλο έργο που προσφέρουν στην Κατούνα και να ευχηθούμε σε όλους να τους έχει ο Θεός καλά.
Καλά Χριστούγεννα 
Συνεχίστε να σκορπάτε χαρά, αλληλεγγύη και αγάπη στους συγχωριανούς μας.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ
https://katounanews.blogspot.gr/