Ένα δεκάρι που θα τους ανεβάσει επίπεδο ψάχνουν στον Παναιτωλικό και φαίνεται πως θα στραφούν ξανά σε μία αγορά που γνωρίζουν εξαιρετικά κρίνοντας τουλάχιστον από ένα δημοσίευμα της «O’ Jogo».

Σύμφωνα με αυτό οι Αγρινιώτες έχουν βάλει στο μάτι τον Ντιέγκο Λόπες, έναν παίκτη που ανήκει στην Μπενφικα σχεδόν όλη του την καριέρα. Για την ακρίβεια το 2012-13 δόθηκε δανεικός στη Ρίο Άβε, εκείνη στη συνέχεια τον απέκτησε, αλλά οι Λουζιτανοί τον αγόρασαν εκ νέου το 2015.

Πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Καϊσέρισπορ και έκανε 22 ματς χωρίς να σκοράρει, ενώ στη συνέχεια πήγε στην Αμέρικα Μινέιρο της Βραζιλίας, στην οποία έπαιξε σε μόλις πέντε παιχνίδια. Ο λόγος για τον οποίο επέλεξε έστω και για λίγο να γυρίσει στην πατρίδα του ήταν καθαρά προσωπικός λόγω κάποιων θεμάτων που είχαν προκύψει, όμως, η επιστροφή του εκεί μετατράπηκε σε φιάσκο.

Φέτος δεν έχει λεπτό συμμετοχής στην Μπενφίκα και γι’ αυτό ψάχνεται να πάει ξανά κάπου δανεικός. Οι «αετοί» έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τον Παναιτωλικό και κάπως έτσι δένει το… γλυκό. Τέλος, να σημειωθεί πως στην διοίκηση της ομάδας  έλεγαν πως «έχουμε ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις» και μένει να φανεί εάν η μία είναι ο 22χρονος Βραζιλιάνος.