Είχε την πρωτοβουλία και την αριθμητική υπεροχή εντός του αγωνιστικού χώρου και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ Καλυβίων πήρε τελικά την σημαντική νίκη με 0-1 στον σημερινό αγώνα με τις αξιόμαχες Ελπίδες Αγρινίου.

Ο προπονητής  Π. Καρύμπας χρησιμοποίησε πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα που παρέταξε στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου, (έπαιξε και ο ίδιος όλο το 90λεπτο), η ομάδα του έκανε πολλές προσπάθειες και είχε ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, όμως οι Ελπίδες αν και αγωνίστηκαν μόνο με 10 παίκτες κατάφεραν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της να περιορίσουν τις επιθετικές ενέργειες των αντιπάλων τους.

Το φιλμ του αγώνα

24΄ ΓΚΟΛ Ο Αρκουμάνης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Προβίδα ο οποίος απέκρουσε το πρώτο σουτ, όμως ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σε δεύτερο χρόνο πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

35΄ Ο Καρύμπας εκτελεί κόρνερ από αριστερά και το ωραίο φαλτσαριστό σουτ που πραγματοποίησε βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ.

41΄ Ο Καγκαράς κέρδισε την κόντρα από τους αμυντικούς και μέσα από τη μεγάλη περιοχή, σούταρε επιπόλαια και η μπάλα βγήκε άουτ.

55΄ Ωραίο τεχνικό σουτ από τον Καρύμπα, εξω απο την περιοχή, απέκρουσε ο τερματοφύλακας Προβίδας.

60΄ Αντεπίθεση των γηπεδούχων με τον Κατσιώρη, όμως η ατομική προσπάθεια που έκανε δεν ¨καρποφόρησε¨ αφού δεν κατάφερε να πλασάρει τον Σαμαρά.

72΄ Δυνατό σουτ του Αρκουμάνη έξω από το ημικύκλιο της περιοχής, απέκρουσε με δυσκολία ο Προβίδας.

83΄ Εκτέλεση κόρνερ από τον Καρύμπα, η μπάλα έφθασε στον Αρκουμάνη ο οποίος ολιγώρησε προ του τέρματος, προσπάθησε να τροφοδοτήσει συμπαίκτη του όμως στη συνέχεια της φάσης η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

87΄ Επέλαση κατά μέτωπον του Παναγιωτόπουλου, όμως λίγο πριν σουτάρει απο το ύψος της περιοχής, με ωραίο τάκλιν απομάκρυνε τη μπάλα ο Νταρίλας.

Ελπίδες Αγρινίου (Χρυσόστομος Τεγούσης)

Προβίδας, Τσέλιος, Τάσης, Τσακανίκας, Μακρυγιάννης, Δελημήτσος, Νταρίλας, Κατσιώρης, Σπαής, Καζαντζής, Στεργίου

ΠΑΟΚ Καλυβίων (Παναγιώτης Καρύμπας)

Σαμαράς, Γ. Αριστόπουλος, Πατσαούρας, Ν. Μυλωνάς, Νταλαπέρας, Καγκαράς (56΄ Παναγιωτόπουλος)  Καρύμπας, Γ. Μυλωνάς, Ζαχαράκης, Αυγέρης (56΄ Γαντζούδης), Αρκουμάνης

 

http://kalyvia.gr/