Ήθελαν προσπάθησαν, πάλεψαν, αλλά αποδείχτηκαν άστοχοι οι παίχτες του ΑΟ Ρηγανά και του Αστέρα Καμαρούλας στο σημερινό παιχνίδι που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.(0-0).

Σε ένα ματς που σίγουρα δεν παίχθηκε σπουδαίο ποδόσφαιρο, ΑΟ Ρηγανά και Αστέρας δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν της λιγοστές ευκαιρίες  που δημιούργησαν και έμειναν στο 0-0 . Ο Ζωγράφος στο 44΄είχε κεφαλιά στο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους με τους γηπεδούχους που προσπάθησαν να πάρουν την νίκη στις καθυστερήσεις  , αλλά ο Μικρόπουλος σε κενή εστία κάνει το σουτ και η μπάλα βρίσκει τον Βαγενά, ήταν οι δυο κυριότερες ευκαιρίες της αναμέτρησης.

Δεν έλειψε και η ένταση στο ντέρμπι δυο ισοδύναμων ομάδων της κατηγορίας   με τον διαιτητή Θεοφίλη να δίνει την κόκκινη κάρτα σε τρείς ποδοσφαιριστές!!!

Στο 30΄ αποβλήθηκε ο Κωστής για τον ΑΟ Ρηγανά, και στο 85΄, οι Αριστόπουλος και Γκορόγιας  από τον Αστέρα Καμαρούλας!!!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θεοφίλης με βοηθούς τους Βαινά και Τάκο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ρηγανά (Θεόδωρος Μουχάνης)

Σπυρόπουλος, Στεργίου(87΄Μουχάνης), Κοσυφαρίνης, Μπαρτσιώκας, Μπριάνης, Σταματελόπουλος, Κωστής , Τσάμης,(72΄Σούτας) Κοκώνης, Μικρόπουλος, Βασιλάρης

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Γκοργκόλης, Κρανιάς, Αριστόπουλος, Γκορόγιας, Δανιάς(70΄Αυγέρης),, Κακαρούνας, Καπέλης(78΄Σαλαγιάννης), Μπέκος(46΄Βαγενάς),, Ζωγράφος, Λαίνας, Κωστακιώτης