Παρελθόν από τον πάγκο του Παναιτωλικού αποτελεί από την Τρίτη (17/1) ο Γιάννης Ματζουράκης.

Η βαριά ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης έφερε περαιτέρω τριγμούς, με τις συζητήσεις που είχε ο Έλληνας τεχνικός με τη διοίκηση του συλλόγου τις τελευταίες ώρες αναφορικά με την πορεία της ομάδας να καταλήγουν στην απόφαση της διακοπής της συνεργασίας.

Έτσι, στον πάγκο για το ματς με την ΑΕΚ την Τετάρτη (18/1, 17.15) θα καθήσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιάννης Νταλακούρας, μέχρι να βρεθεί μόνιμη λύση.

Στις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση του «διαζυγίου», ο Ματζουράκης ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία, τονίζοντας ότι στο Αγρίνιο έζησε ιδιαίτερες στιγμές, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με αντικείμενο την πορεία της ομάδας, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη. Η προσφορά του στον Παναιτωλικό ήταν σημαντική και τον ευχαριστούμε. Ευχόμαστε το καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Προφανώς δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μοναδικός υπεύθυνος για την κακή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών και θα ληφθεί κάθε μέριμνα ώστε ο Παναιτωλικός να επανέλθει σύντομα στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο κ. Ματζουράκης μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό, έκανε την εξής δήλωση:

Ήρθα στον Παναιτωλικό έχοντας ξεχωριστή εκτίμηση στον πρόεδρο, τους συνεργάτες του, την ομάδα και τον κόσμο της. Κλείνω σήμερα τη συνεργασία μαζί της, έχοντας ακριβώς την ίδια εκτίμηση. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Φεύγω με τις πιο ωραίες αναμνήσεις κρατώντας στιγμές που λίγες φορές συνάντησα στην πολυετή πορεία μου στο ποδόσφαιρο.

Όπως το χειροκρότημα των φιλάθλων που συνόδευε την είσοδό μου στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι, που σε λίγες ομάδες είχα εισπράξει μέχρι τώρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και ταυτόχρονα να τον παροτρύνω να βοηθήσει την ομάδα, που αξίζει τη στήριξή του».