Με χατ-τρικ του Βασίλη Βελέντζα ο οποίος μπήκε αλλαγή την τελευταία μισή ώρα του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ Καλυβίων κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας με 3-0 τον μαχητικό Κεραυνό Καμαρούλας, σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν δίκαια.

Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν το υπέρμετρο άγχος που διακατείχε τους καλυβιώτες, οι πολλές ευκαιρίες αλλά και η ¨λύτρωση¨ που επήλθε μετά τα γκολ που σημειώθηκαν το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα.

Η ομάδα της Ποταμούλας δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για κάτι καλύτερο εκτός από μια-δυό φάσεις στο δεύτερο μέρος και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών της, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω από τον σημερινό αγώνα.

Φάσεις και γκολ

15΄ Ο Αρκουμάνης λίγο έξω από την περιοχή σουτάρει και η μπάλα βγαίνει άουτ.

22΄ Σε ¨ακίνδυνη¨ φάση μέσα στην περιοχή μπερδεύονται ο αμυντικός Κυτούγιας και ο τερματοφύλακας Ζώης, ο οποίος χάνει τη μπάλα από τα χέρια του και ο Αυγέρης που καιροφυλακτούσε προσπάθησε να τον ντριπλάρει, τελικά όμως δεν τα κατάφερε αφού ο Ζώης με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε.

24΄ Ταχύτατη ατομική προσπάθεια του Λιούλιου από δεξιά, σούταρε προς την εστία όμως ο Ζώης απέκρουσε με το σώμα του για να απομακρύνουν στη συνέχεια οι αμυντικοί.

30΄ Ωραία ενέργεια του Αρκουμάνη ο οποίος ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, το τεχνικό ψηλοκρεμαστό σουτ που πραγματοποίησε μπλόκαρε με θαυμάσια εκτίναξη ο τερματοφύλακας Ζώης.

37΄Επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων το σουτ του Μουρτζιάπη έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.

42΄ Ο Καρύμπας εκτελεί κόρνερ από δεξιά, ο Μπούρος με ¨αδύναμη¨ κεφαλιά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στην αντίπαλη εστία και απομάκρυναν οι αμυντικοί.

50΄ Ο Λιούλιος από αριστερά σουτάρει προς την αντίπαλη εστία, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ

60΄ Ο Αρκουμάνης μετά από σέντρα του Ζαχαράκη, προλαβαίνει την έξοδο του Ζώη και με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από την εστία.

65΄ Σουτ το Βελέντζα κατάφερε να μπλοκάρει ο Ζώης.

74΄ ΓΚΟΛ Ο Λιούλιος με επέλαση από αριστερά, πραγματοποιεί παράλληλη μεταβίβαση και ο ταχύτατος Βελέντζας με κοντινό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

76΄ Ο Υφαντής πραγματοποιεί σουτ όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι  του Θεοδωρακόπουλου.

78΄ Ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Αρκουμάνης κέρδισε την μπάλα, όμως το σουτ που πραγματοποίησε από δεξιά, πέρασε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

81΄ ΓΚΟΛ Σέντρα του Ζαχαράκη, ασταθής επέμβαση του τερματοφύλακα Ζώη, η μπάλα έφθασε στον Βελέντζα, ο οποίος με ωραίο κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

86΄ ΓΚΟΛ Αντεπίθεση των φιλοξενούμενων η μπάλα φθάνει λίγο έξω από την περιοχή, με τον Βελέντζα να προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Κεραυνός Ποταμούλας

Ζώης, Σοφρώνης, Τηγανίτας, Κυτούγιας (80΄Γκέκας), Ε. Παπαθανάσης, Θ. Σωτηρίου, Καππής, Ντελής, Μουρτζιάπης, Υφαντής (72΄Κ. Παπαθανάσης), Γ. Σωτηρίου (65΄Φλώρος)

ΠΑΟΚ Καλυβίων (Πάνος Καρύμπας)

Θεοδωρακόπουλος, Μπούρος, Παπαγιάννης (69΄Ζαχαράκης), Ν. Μυλωνάς, Νταλαπέρας, Αριστόπουλος, Λιούλιος, Γ. Μυλωνάς, Αρκουμάνης (79΄ Καγκαράς), Καρύμπας, Αυγέρης (59΄Βελέντζας).

http://kalyvia.gr/