Άλλη μια καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με άνετη νίκη σημείωσε σήμερα ο ΠΑΟΚ Καλυβίων που επικράτησε το απόγευμα στο βοηθητικό του Εμιλέον με σκορ 4-2 του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας, σε ένα αγώνα με πολλές φάσεις, έξι τέρματα, και δυο πέναλτι για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Πάνου Καρύμπα αν και δέχτηκε γρήγορα γκολ από την Παντάνασσα, αντέδρασε ώριμα και μετά το πρώτο 20λεπτο πήρε τα ηνία του αγώνα και με επιθετικό πνεύμα κατάφερε να πάρει στο τέλος τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Φάσεις και γκολ:

16΄ ΓΚΟΛ Οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ μετά από κερδισμένο φάουλ, αφού ο Κουμάσης παίρνει την κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα.

22΄ Επιθετική προσπάθεια του Παπαγιάννη μέσα στην περιοχή, ο οποίος ανατρέπεται από τον Ράμα και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι για την παράβαση.

23΄ΓΚΟΛ Το πέναλτι κτύπησε εύστοχα ο Αυγέρης, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

25΄ Σουτ του Κρανιά η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

27΄ Κόρνερ με τον Καρύμπα, κεφαλιά του Αριστόπουλου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

30΄ Σουτ του Λιούλιου έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

32΄ Αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, το σουτ του Γκεζέπη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

35΄ ΓΚΟΛ Ταχύτατη αντεπίθεση με τον Καρύμπα ο οποίος μεταβίβασε στον Αυγέρη και αυτός με τη σειρά του τροφοδότησε τον Λιούλιο, που μόνος απέναντι από τον Λιάπη πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας.

37΄ Τραυματισμός στο χέρι του Ν. Μυλωνά σε ανύποπτη φάση, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Καγκαρά.

41΄ Σουτ έξω από την περιοχή του Ντόνι η μπάλα βγήκε άουτ.

48΄ ΓΚΟΛ Βαθιά μεταβίβαση του Καρύμπα πλάγια αριστερά της περιοχής, προς τον Αυγέρη ο οποίος με δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ αιφνιδίασε τον Λιάπη και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

57΄ Ωραία μεταβίβαση του Λιούλιου προς τον Αυγέρη, το σουτ που πραγματοποίησε βγήκε άουτ.

58΄Σουτ του Γκεζέπη η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

59΄ Φιλόδοξη προσπάθεια του Αυγέρη έξω από την περιοχή το σουτ που επεχείρησε βγήκε απελπιστικά άουτ.

61΄ Σέντρα του Μπούρου από δεξιά, ο Ζαχαράκης πήρε την κεφαλιά  όμως μπλόκαρε ο Λιάπης.

65΄ Έξυπνη ενέργεια του Καρύμπα ο οποίος από το κέντρο του γηπέδου πραγματοποίησε ψηλοκρεμαστό σουτ η μπάλα όμως πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

67΄ Σουτ του Γ. Μυλωνά έξω από την αντίπαλη περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

70΄ Φάση μέσα στην περιοχή, ο Βελέντζας δεν μπόρεσε να κοντρολάρει, η μπάλα έφθασε στον επερχόμενο Αυγέρη, ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά και έστειλε τη μπάλα έξω από το κάθετο δοκάρι.

73΄Παράλληλη σέντρα από δεξιά του Μπούρου, αποκρούει ελάχιστα ο τερματοφύλακας Λιάπης, στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.

76΄ Ωραίο σουτ του Ντόνι, απέκρουσε ο Θεοδωρακόπουλος.

77΄ ΓΚΟΛ Μετά από κτύπημα κόρνερ, ο Ντόνι σουτάρει προς την εστία, η μπάλα απομακρύνεται για λίγο από τους αμυντικούς, όμως ο επερχόμενος Κρανιάς πραγματοποιεί κοντινό πλασέ και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

82΄ Επιθετική προσπάθεια του Παναγιωτόπουλου από αριστερά, ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής σφυρίζει  την εσχάτη των ποινών.

83΄ ΓΚΟΛ Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γ. Μυλωνάς ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ για την ομάδα του.

85΄ Ο Παναγιωτόπουλος με ωραία προσπάθεια ντριπλάρει τους αμυντικούς, όμως ανακόπτεται με φάουλ έξω από το ημικύκλιο της περιοχής, η παράβαση δεν σφυρίχτηκε από τον διαιτητή και στη συνέχεια της φάσης ο Βελέντζας με βεβιασμένο σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ.

88΄ Πολύ καλή μεταβίβαση του Καρύμπα προς τον αμαρκάριστο Αυγέρη, ο οποίος δεν μπόρεσε να ¨νικήσει¨ τον τερματοφύλακα Λιάπη.

ΠΑΟΚ Καλυβίων (Πάνος Καρύμπας)

Θεοδωρακόπουλος, Μπούρος, Παπαγιάννης, Ν. Μυλωνάς (30΄ Καγκαράς), Νταλαπέρας, Αριστόπουλος, Λιούλιος (68΄ Βελέντζας), Γ. Μυλωνάς, Ζαχαράκης (76΄Παναγιωτόπουλος), Καρύμπας, Αυγέρης.

 

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Μπρούνο Ντόνι, Δημ. Λιάπης)

Λιάπης, Κουτσιαύτης, Ράμα, Σούτας, Μπριάνης, Ρ. Μούκα, Κρανιάς, Κουσμάνης, Ντόνι, Γκεζέπης, Σ. Μούκα (71΄Κατζέλης).

 

http://kalyvia.gr/