Μπορεί ο Παναιτωλικός να μην κάνει την πορεία που θα επιθυμούσε, αλλά ο Γρηγόρης Μάκος ξεχώρισε τη 16η αγωνιστική για την απόδοσή του και τα δύο γκολ που σημείωσε στο 3-2 επί της ΑΕΚ και παρέλαβε το βραβείο του MVP.

Ο άσος της ομάδας του Αγρινίου τόνισε ότι αυτό που τον χαροποιεί είναι ότι οι προπονητές του στις ομάδες που έχει αγωνιστεί τον εμπιστεύονται, ενώ είπε ότι στα τριάντα του νιώθει ότι είναι στην πιο καλή ηλικία.

Την απονομή του βραβείου έκανε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός Θωμάς Σπύρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είναι ένα βραβείο που προέρχεται από ψηφοφορία με τη συμμετοχή του κόσμου. Βραβείο που μου δίνει δύναμη για τη συνέχεια και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έχω ξαναπεί ότι το μεγαλύτερο βραβείο είναι ότι σε όσες ομάδες έχω πάει, με εμπιστεύονται και παίζω. Βραβεία σαν το σημερινό είναι ένα επιπλέον συν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε. Θεωρώ ότι τώρα στα τριάντα μου είμαι στην καλύτερη ηλικία και νιώθω πάρα πολύ καλά. Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου, στην κόρη μου και στους συμπαίκτες μου, γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι ατομικό άθλημα, είναι ομαδικό».