Αρκετά ικανοποιημένος ήταν μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας του ο προπονητής και παίκτης του ΠΑΟΚ Καλυβίων, Παναγιώτης Καρύμπας, ο οποίος από όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, τους τελευταίους 5 αγώνες, μετρά και ισάριθμα θετικά αποτελέσματα, ενώ μετά την αναμέτρηση με τον Α.Ο. Ρηγανά μας είπε τα εξής:

Οι δηλώσεις του Π. Καρύμπα:

«Πιστεύω ότι η ομάδα μου έκανε το καλύτερό της παιχνίδι από τότε που είμαι προπονητής της και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν ήταν προσηλωμένα στο στόχο ώστε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και γι΄ αυτό το λόγο είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Όταν ανέλαβα η ομάδα ήταν στους -9 βαθμούς από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και με τις θετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε μέχρι τώρα έχει καταφέρει να ¨πιάσει¨ την κορυφή.

Η ομάδα μας παίζει καλό ποδόσφαιρο, ήμασταν πολύ καλύτεροι από την εξαίρετη ομάδα του Ρηγανά, όπως διαπίστωσαν και σήμερα οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, αν και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, αγωνιστήκαμε με συγκεκριμένο πλάνο και τη μπάλα κάτω ώστε να ¨ανοίξουμε¨ την αντίπαλη άμυνα.

Το πρωτάθλημα έχει μπει ήδη στην τελική ευθεία, εμείς ασχολούμαστε μόνο με τη δική μας ομάδα και το πως θα φθάσει στην υλοποίηση των στόχων της, δηλαδή να κερδίσει τα εναπομείναντα 4 παιχνίδια και όχι με το τι κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου μας».

http://www.kalyvia.gr/