Σκόραρε για ακόμη μια φορά στο πρωτάθλημα της Football League o ταλαντούχος ποδοσφαιριστής από το Αγρίνιο…

 Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Τεγούση με την φανέλα του Αγροτικού Αστέρα συνεχίζονται με την ομάδα του Εύοσμου να βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Football League και να «γλυκοκοιτάζει» τα εισιτήρια για την πρώτη εθνική κατηγορία.

Σε αυτή την προσπάθεια τα μέγιστα έχει συμβάλλει ο 25χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Αγρίνιο που «οργώνει» στην μεσαία γραμμή, βρίσκει δίχτυα και οδηγεί τους «πράσινους» στις πρώτες θέσεις ενός απαιτητικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, στο πρόσφατο (5/2) εντός έδρας παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα με τον Αιγινιακό (1-0) ο Κωνσταντίνος Τεγούσης σκόραρε το νικητήριο γκολ της ομάδας με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Στις αγκαλιές των συμπαικτών του ο σκόρερ Τεγούσης

Έτσι, έφτασε τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα, αφού είχαν προηγηθεί δυο τέρματά του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Χανιά. Πλέον, η ομάδα της βόρειας Ελλάδος βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς, γεγονός που την θέτει υποψήφια για ένα «μαγικό» εισιτήριο για την Super League.

Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Τεγούσης έκανε τα πρώτα ποδοσφαρικά βήματα στις Ελπίδες Αγρινίου, στη συνέχεια αγωνίστηκε με τον Ακαρνανικό Φυτειών στη Β’ Εθνική. Έπειτα στην καριέρα του συνεργάστηκε με ομάδες όπως το Αιγάλεω, ο Μανδραϊκός, ο Φωστήρας και η Καλλιθέα.

http://iaitoloakarnania.gr/