Τέσσερις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας του 2ου ομίλου, και η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτή της Θύελλας Αγίου Ανδρέα με τον ΠΑΟΚ Καλυβίων που θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 3.00 το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα.

Ένας πραγματικός τελικός και για της δυο ομάδες. Από την μία οι γηπεδούχοι που μετά την αλλαγή προπονητή έκαναν δυο συνεχόμενες νίκες και παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας , και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι , εντελώς ανανεωμένοι σε σχέση με τα παιχνίδια του πρώτου γύρου, δείχνουν της τελευταίες εβδομάδες πως έχουν βρει την «φόρμα τους» από την στιγμή που μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Και οι δυο ομάδες με βάση τα δεδομένα της κατηγορίας θεωρούνται υπέρ-πλήρεις. Υπάρχουν στο ρόστερ των δυο ομάδων ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνισθεί στην Α΄ κατηγορία, και φυσικά θέλουν να επανέλθουν σε αυτή.

π;αοκ-θυελλα

(Φωτογραφίες από την αναμέτρηση των δυο ομάδων στο πρώτο γύρο που η Θύελλα νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-0)

20161113_145918

Για πολλούς και διάφορους λόγους προβλέπεται ένας σπουδαίος αγώνας με αμφίρροπη εξέλιξη. Το ποιος θα επικρατήσει είναι θέμα ημέρας και μετά τακτικής. Ποια ομάδα δηλαδή θα επιβάλει τον ρυθμό της και θα εξουδετερώσει τα ¨ατού¨ του αντιπάλου.

Η Θύελλα Αγίου Ανδρέα έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά και πίστης ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της θα πανηγυρίσει την άνοδο στην Α΄ κατηγορία. Με νίκη βρίσκεται με βάση το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών με το «ένα πόδι» στην Α΄κατηγορία…..

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων ελπίζει στην επάνοδό του στην μεγάλη κατηγορία του νομού. Είναι έμπειρη ομάδα με πολλά χρόνια παρουσίας στα γήπεδα του νομού μας

Όσο αφορά τον βαθμολογικό πίνακα η Θύελλα βρίσκεται στην κορυφή με 40 βαθμούς και ακολουθεί ο ΠΑΟΚ Καλυβίων μαζί με την ΑΕΚ Αγίου Κων/ νου με 38 βαθμούς.

Η ευχή όλων να γίνει ένα καλό παιχνίδι, το οποίο θα ευχαριστηθούν όσοι το παρακολουθήσουν

Οι αγώνες των δυο ομάδων μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι οι εξής :

Για την ΘΥΕΛΛΑ:

19η αγωνιστική:   ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ  – ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

20η αγωνιστική:   ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ  – ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ

21η αγωνιστική:  ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ- ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

22η αγωνιστική:   ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ  -ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Για τον ΠΑΟΚ :

19Η αγωνιστική :   ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ  – ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

20η αγωνιστική:    ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ  – ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ

21η αγωνιστική:   ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  – ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

22η αγωνιστική:  ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ  – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ

 

Όσο αφορά  τον προβιβασμό ομάδων από την Β΄ στην  Α΄ κατηγορία προβλέπονται τα εξής:

Από την Β’ στην Α’ κατηγορία θα ανέλθουν συνολικά 5 σωματεία.

Ο πρωταθλητής κάθε ομίλου της Β’ κατηγορίας, ανέρχεται στην Α’ κατηγορία (σύνολο 3 σωματεία).

Οι δευτεραθλητές κάθε ομίλου της Β’ κατηγορίας, θα αγωνιστούν σε αγώνες μπαράζ, σε ουδέτερα γήπεδα με χλοοτάπητα και τα 2 πρώτα σωματεία θα ανέλθουν στην Α’ κατηγορία. Οι αγώνες αυτοί διεξάγονται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων.

Για την ανάδειξη του δευτεραθλητή του κάθε ομίλου, θα διεξαχθούν αγώνες play-offs, στους οποίους θα συμμετάσχουν τα σωματεία που κατέλαβαν την 2η και 3η θέση στον όμιλό τους, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι η βαθμολογική διαφορά μεταξύ τους δεν θα είναι μεγαλύτερη των 5 βαθμών