Μόνο για καρδιακούς δεν ήταν το ματς του Σαββάτου ανάμεσα στον Πανοχθιακό και την Δάφνη Μεγάλης Χώρας, που βρήκε τελικά τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την κατάκτηση των τριών βαθμών (νίκη με 1-0) με γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Χρυσός σκόρερ ο Μπάμπης Βαμβακάς στο 90΄με κοντινό σουτ και αφού η μπάλα βρήκε το δοκάρι  σε μακρινό σουτ από τον Πάτση

Ένα λεπτό όμως πριν το γκολ των γηπεδούχων οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι με τον Τσακαρδάνο!!! , όπου απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πανοχθιακού Νέστορας.

Πέναλτι για τον καταλογισμό του οποίου διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποβάλει με κόκκινη κάρτα τον Πετρονικολό.

Τέλος καλό όλα καλά για την ομάδα του Πανοχθιακού που εκμεταλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την εντός έδρας ήττα του Μύτικα από τον Εμπεσσό και βρέθηκε και πάλι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας 38 βαθμούς

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παππάς με βοηθούς τους Δημονίτσα και την Κοτρότσου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Πανοχθιακός (Παναγιώτης Δήμος)

Νέστορας, Γάκης, Γκουτσέλης, Σιδέρης (80΄Πάτσης), Τέγας, Βαμβακάς, Ναούμης (57΄Παπαδημητρίου), Σταμάτης (65΄Νιτσάκης), Δήμος, Πετρονικολός, Σουρουβέλης

Δάφνη Μεγάλης Χώρας (Αλέξανδρος Ψηλιάς )

Καρατζένης, Καραγιάννης, Νικολούσος, Μολώνης Π., Τσακαρδάνος, Μουλαρογιάννης, Καιπάνος, Νταλακούρας Μολώνης Δ., (80΄Αθανασιάδης), Καλογεράκης , Χουλιάρας (42΄Φεγγούλης)