Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

Την ήττα, η οποία ήταν η δεύτερη στο φετινό Πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα Ανδρών του Συλλόγου μας στην Καστοριά με 32 – 24.

Μετά από μέτρια εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας βρέθηκε να κυνηγάει στο σκόρ την ομάδα της Καστοριάς η οποία είχε τον έλεγχο και με μια διαφορά ασφαλείας 4 τερμάτων έβρισκε λύσεις στην επίθεση αφού η άμυνά μας είχε πολλές αδυναμίες.

Μετά το 20′ λεπτό η διαφορά πήγε στα έξι τέρματα και διευρύνονταν με το ημίχρονο να κλείνει με σκόρ 18-9.

Στην επανάληψη ο προπονητής της ομάδας μας κ. Συράκος προσπάθησε με προωθημένες άμυνες και κάποια man to man να ισορροπήσει τον αγώνα όμως η κακή απόδοση των παικτών μας συνεχίστηκε με το τελικό 32 – 24 να έρχεται δίκαια.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Μαυρίδη και Τομίδη.

Πλέον η ομάδα μας για να μπορέσει να κερδίσει την 1η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου θα πρέπει να κερδίσει τον Αρίων Πτολεμαϊδας την τελευταία αγωνιστική (4/3/2017) στο ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με διαφορά μεγαλύτερη των 12 τερμάτων.

Α.Ο.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Ζυγουρας Αθ.) : Πούλιος, Σαλαγιάννης, Αναστασίου(12), Τερζόγλου(7), Κωνσταντινίδης(1), Τάσιος(2), Τζιφονώτας(1), Δόκαλος(5), Σουκαλόπουλος(4), Γκόγκου, Γκανάρας, Τσιφλικιώτης, Παπακώστας.

Α.Σ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Συράκος Π.) : Σπυρόπουλος, Λιόκαυτος(3), Τσακανίκας(1), Φωτόπουλος(1), Συράκος(2), Δήμου, Αλεξόπουλος, Κωνσταντόπουλος(6), Σιδέρης(1), Μαυρέλης, Παπανίκος(3), Ράικος Σ., Γουργολίτσας, Αποστολόπουλος, Ράικος Κ.(7).