Η ώρα της κρίσης έφτασε. Η φλόγα Παλαιομάνινας βρίσκεται πολύ κοντά στην μεγάλη ευκαιρία να κάνει το όνειρο των ανθρώπων της πραγματικότητα!!

Παρουσιάζεται η ευκαιρία  να αποδείξει ότι  αξίζει στο επόμενο πρωτάθλημα να βρίσκεται στην Γ΄Εθνική!!

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.  Όποιοι και αν είναι οι αντίπαλοι της.   Όσο βρώμικα και αν αντιμετωπιστούν από τους αντιπάλους της, η Φλόγα μπορεί να τα καταφέρει. Όταν έχεις παίξει τόσους αγώνες πρωταθλήματος με κόντρα το κατεστημένο , πετυχαίνοντας μάλιστα εκπληκτικά ποσοστά,  τότε κρατάς την τύχη στα χέρια σου. Και δεν πρέπει… να την αφήσεις, να της εκμεταλλευτεί κάποιος άλλος που δεν το αξίζει.

Τα πλέι –οφ ξεκινάνε και όλοι πρέπει να αντιληφθούμε την σπουδαιότητα των 6 αυτών αγώνων μέσα σε περίπου 1 μήνα.  Οι παίχτες της Φλόγας πρέπει να δώσουν τα πάντα βγάζοντας ακόμα … και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο, απλά για να επιτευχτεί ο στόχος.

Φλόγα-πανηγυρια

Τα πλει-οφ είναι μια επίμονη πνευματική διαδικασία. Ο ψυχολογικός πόλεμος , ακόμη ανάμεσα και στους ποδοσφαιριστές  είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τερματίζει στην πρώτη θέση η ομάδα που θα βρεθεί στην καλύτερη κατάσταση, η ομάδα που θα έχει λιγότερους τραυματίες, λιγότερους τιμωρημένους ποδοσφαιριστές, και περισσότερες λύσεις από τον πάγκο.

Σίγουρα η ομαδική προσπάθεια είναι αυτή που στην χρονική περίοδο που διανύουμε δίνει εν τέλει της νίκες, την πρώτη θέση. Ωστόσο στα πλει-οφ μετράνε οι προσωπικότητες και οι παίχτες που έχουν …..φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της χώρας μας.

Στην Φλόγα  δεν χωράει αμφιβολία , ότι αυτοί οι ρόλοι έχουν ανατεθεί σε παίχτες κλειδιά. Παίχτες που μπορούν να πάρουν την ομάδα επάνω τους  και να την σπρώξουν προς την Γ΄Εθνική!!

Η Φλόγα λοιπόν πρέπει να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία για να πάρει τους κατάλληλους βαθμούς που θα τον οδηγήσουν στην κατηγορία των μεγάλων. Αυτό υποδεικνύει κατάλληλη προετοιμασία , σωματική και κυρίως πνευματική. Το όνειρο αξίζει να γίνει πραγματικότητα και το Αγρίνιο να έχει ομάδα και  στην Γ΄Εθνική.

Καλή επιτυχία!!