Απόλλων Δοκιμίου και ΑΟ Χάλκειας  αναμετρήθηκαν στο πρώτο αγώνα των δυο ομάδων για την παραμονή στην Α΄κατηγορία. Το τελικό 1-1 βρίσκει με περισσότερα χαμόγελα τους φιλοξενούμενους που κατόρθωσαν και πήραν βαθμό σε μια δυνατή έδρα.

Από την άλλη μεριά ο Απόλλωνας Δοκιμίου..έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει την νίκη απέναντι στον ΑΟ Χάλκειας και πλέον χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στο επόμενο αγώνα που θα γίνει στην έδρα του ΑΟ Χάλκειας(γήπεδο Αντιρρίου), αν θέλει να έχει ελπίδες για παραμονή στην Α΄κατηγορία.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος οι αγώνες θα είναι διπλοί και νικητής αναδεικνύεται το σωματείο που θα συγκεντρώσει στους δύο αυτούς αγώνες 4 βαθμούς και άνω. Αν δεν γίνει αυτό θα υπάρχει και τρίτο παιχνίδι στην έδρα του Απόλλωνα

Τα γκολ της αναμέτρησης

37΄  1-0 Εκτέλεση κόρνερ  από τον Φ. Κορομηλά, και με κεφαλιά ο Θύμιος  Κοκώνης ανοίγει το σκορ για τον Απόλλωνα

73΄1-1 Μετά από μπαλιά του Κάκκου ο Ψυχογιός με ψύχραιμο σουτ από καλή θέση ισοφαρίζει για τον ΑΟ Χάλκειας

Δοκιμι-Χαλκεια 2

Διαιτητής ήταν ο Γκιάφης με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Κακατσίδη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος)

Ανδριόπουλος, Τσακανίκας Ι.(89΄Λύρος), Μανουσάκης, Γαρούφης, Δαλαγιώργος, Κοκώνης Ε., Καρτσακλής(86΄Καμμένος), Κορομηλάς Φ., Αθανασίου Ν., Κοτρότσος, Τσακανίκας Ν.(75΄Κοκώνης Κ.)

ΑΟ Χάλκειας (Ανδρέας Καλαβριζιώτης)

Γκιάτα, Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος(61΄Πέππας), Μπίμπας, Κάπο, Μυλωνάς, Ευθυμιόπουλος, Δαβάνης(72΄Ψυχογιός), Καλαβριζιώτης Α., Γιαβρούτας, Αλμπάνης(61΄Κάκκος Ν.)