Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Α. που έγινε χθες Τετάρτη 21/6 συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούσαν την επικύρωση της βαθμολογίας της Α΄ κατηγορίας και της εκπροσώπησης της Ένωσης στην τακτική γενική συνέλευση της ομοσπονδίας στις 30/6.

Σχετικά με το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας στην Α΄Ε.Π.Σ.Α δεν πάρθηκε απόφαση αφού εκκρεμεί η τελεσίδικη απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο της ομοσπονδίας στο οποίο έχουν προσφύγει ο Α.Ο. Χάλκειας , αλλά και το μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Α. Αντώνης Φουσέκης.

Το σωματείο της Ναυπακτίας θεώρει ότι η ποινή που επιβλήθηκε στον Απόλλωνα Δοκιμίου (200 ευρώ πρόστιμο) από την πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης στο τελευταίο ματς των αγώνων κατάταξης στο οποίο κρίθηκε και η παραμονή στην κατηγορία είναι χαμηλό και έκανε έφεση θεωρώντας ότι η τιμωρία πρέπει να είναι μεγαλύτερη.

Όσον αφορά το μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Α Αντώνη Φουσέκη ο τελευταίος εκτιμά μετά και την προσωπική επιστολή που έστειλε προς την διοίκηση της Ένωσης, αλλά και την πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ.Α. για τα όσα έγιναν εις βάρος του στο συγκεκριμένο αγώνα, αυτή (η επιστολή) δεν ελήφθει  υπόψιν  και θεωρεί ότι η  διοίκηση ουσιαστικά δεν τον κάλυψε σε όσα καταγγέλλει ότι έγιναν σε βάρος του. Έτσι κατέφυγε στην επιτροπή δεοντολογίας και αυτός ελπίζοντας σε δικαίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση θα βγει τις επόμενες μέρες και ανάλογα με το τι ακριβώς θα αναφέρει θα γίνει και η επικύρωση της  βαθμολογίας στο επόμενο Δ.Σ. που θα γίνει.

Όσον αφορά την εκπροσώπηση της Ε.Π.Σ.Α στην Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 30/6 θα αποτελείται από τον πρόεδρο Παναγιώτη Παπαχρήστο και τα μέλη του Δ.Σ. Αναστασίου και Χουλιάρα.