Η δεδομένη τρίμηνη ποινή μη ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο που έχει τιμωρηθεί ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Α. κ. Παπαχρήστος αναμένεται να έχει άμεσο αντίκτυπο και στην λειτουργία του Δ.Σ της Ένωσης.
Ήδη από την περασμένη Τρίτη (28-11) τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Γ. Λαγούδης και Α. Ρόμπολα έχουν ζητήσει με αίτημα τους σύγκλιση Δ.Σ ώστε να τους δοθούν εξηγήσεις για την τιμωρία του προέδρου της Ένωσης.
Μετά την τιμωρία του ο πρόεδρος ( ο οποίος έχει ήδη υποβάλει έφεση κατά της ποινής ) παραμένει έκπτωτος από το αξίωμα του και τίθεται θέμα αντικατάστασης του , έστω και προσωρινής.
Με την σειρά τους τα δυο μέλη του Δ.Σ. ζητούν την επίσημη θέση και τοποθέτηση του προεδρείου της Ένωσης ώστε με την σειρά τους να ενημερώσουν τα σωματεία του νομου για το τι ακριβώς συμβαίνει την παρούσα χρονική στιγμή στην διοίκηση της διοργανώτριας αρχής του τοπικού ποδοσφαίρου της Αιτ/νιας.
Να σημειωθεί ότι συμφωνά με το άρθρο 33, παρ 1 ,του καταστατικού της Ε.Π.Σ.Α , Δ.Σ συγκαλείται τουλάχιστον μια φορά τον μήνα.
Εξελίξεις αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα.