Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook η Κυρία Αριστέα Ρόμπολα εκφράζει την  αγανάκτηση της για τον πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ Παναγιώτη Παπαχρήστο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
“Για τρίτη συνεχόμενη μέρα ο Νομός μας η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ αντιμετωπίζει μεγάλες καταστροφές απο την κακοκαιρία που μας έπληξε. Ο αθλητισμός είναι ο καθρέφτης του πολιτισμού μας κ ενώνει τους ανθρώπους όχι μόνο στην κερκίδα κ τα γήπεδα αλλά κ στα δύσκολα. Θα περίμενα απο τον πρόεδρο του ΔΣ της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Παπαχρηστου τοποθετούμενου σε θέσεις στην ΕΠΟ, UEFA… κ φυσικά ως προϊστάμενου του τομέα καθαριότητας του Δήμου Μεσολογγίου που επληγει σε τέτοιο βαθμό, ακόμα κ τώρα που έχει εκδοθεί απόφαση εναντίον του, να δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον του για τον τόπο μας κ να μας καλέσει σε ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΣ ώστε να συζητήσουμε σε τι δράσεις μπορει απο την πλευρά του, ο επίσημος αθλητικός φορέας του Νομού μας να προβεί ώστε να βοηθήσει όσο κι όπως μπορεί τους συνανθρώπους μας κ σωματεία μας.
Αντι αυτού ΟΧΙ μόνο συνεχίζει να είναι ΑΠΩΝ απο τον Δήμο μας κι απο τα χωριά που του έδωσαν την θέση αυτή αλλα αναβάλει επιλεκτικά παιχνίδια της Ένωσης κ δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό στα σωματεία, πιστοποιοντας για άλλη μια φορά οτι ο κύριος στόχος του είναι η επίτευξη των προσωπικών του φιλοδοξιών.
Επιτέλους εύχομαι η αγανάκτηση μου σαν μέλος του ίδιου ΔΣ που είστε εσείς επικεφαλής κι όλοι όσοι είναι ακόμα στο ΔΣ της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ας σας θυμίσουν.. Τον πραγματικό σας ρόλο στο Αιτωλοακαρνανικο Ποδόσφαιρο…”