Προσωπικούς  λόγους επικαλέστηκε ο δικηγόρος του Παναγιώτη Παπαχρήστου Πέτρος Καιμακάμης και ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης για την έφεση που είχε καταθέσει ο πελάτης του  ώστε να εξαλειφτεί η πρωτόδικη ποινή των τριών μηνών που είχε επιβάλει η επιτροπή δεοντολογίας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα υπεράσπισης του κατηγορουμένου και όρισε την εκδίκαση για την επόμενη Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου.

Στο δικαστήριο παραβρέθηκαν κανονικά και τα σωματεία της Ένωσης που είχαν υποβάλει και αυτά έφεση για αύξηση της ποινής,  όπως και ο κ. Παπαχρήστος.

Η στάση πάντως της πλευράς του τιμωρημένου προέδρου της Ένωσης Αιτ/νιας, με τρίμηνη απαγόρευση κάθε δραστηριότητας στο ποδόσφαιρο,  δείχνει ότι κάθε άλλο παρά τυπική είναι, όπως η πλευρά του τιμωρημένου προέδρου ισχυρίζονταν,  η εκδίκαση της έφεσης.

Το γεγονός μάλιστα ότι επιστρατεύτηκε ο κορυφαίος νομικός σύμβουλος που είναι και Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ  ΑΕΚ  κ. Καιμακάμης  για να τον υπερασπιστεί δείχνει ξεκάθαρα την σοβαρότητα της υπόθεσης που τείνει πλέον να  αποδειχτεί καταστροφική για  έναν σύμβουλο της ΕΠΟ που πριν εκλεγεί είχε καταθέσει υπέρ της Ενωσης σε υπόθεση που απασχόλησε την Επιτροπή Δεοντολογίας.

http://sfyrigmata.blogspot.gr