Πολύτιμο “τριποντο” που την διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας κατέκτησε η Φλόγα την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο Καραπαπά.
Νίκησε με 1-0 τον Τρίκαρδο Κατοχής στο ντέρμπι των ομάδων που έχουν σαν στόχο την πρώτη “τετράδα” της βαθμολογίας, και παραμένει στην κορυφή με 31 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και ενα ματς λιγότερο.

φλογα-κατοχη
Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με λίγες φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες. Οι ομάδες πρόσεχαν περισσότερο την αμυντική τους γραμμή και στην συνέχεια προσπαθούσαν για την δημιουργία ευκαιρίας.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε με εκτέλεση φάουλ ο Σπύρος Νούλας στο 33΄στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα της Κατοχής .

20171210_150104
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στην επανάληψη να αντιδράσουν , και στο 84΄κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παναγιωτόπουλου στον Κουκουρδέλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καβαλιέρης αλλά ο Μπαλάφας αποκρουσε την μπάλα, στην συνέχεια της φάσης νέο σουτ από τον Κουκουρδέλη ο τερματοφύλακας της Φλόγας απομακρύνει και πάλι, η μπάλα πήρε ύψος και πριν καταλήξει στα δίχτυα, ο Βασιλογιάννης με κεφαλιά την απομακρύνει οριστικά από την εστία του…

 

φλογα-κατοχη 2
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ντζάνης με βοηθούς τους Βαλλιάνο και τον Κουτρομάνο
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)
Μπαλάφας, Παναγιωτόπουλος, Νούλας Β., Στριμμένος, Σαλμάς, Ψηφής, Γκουτσέλης (44΄λ.τρ. Νταλαπέρας 63΄ λ.τρ. Σπυριλιώτης), Μπρέσιακας, Φραγκούλης Α. (73΄Προβίδας), Νούλας Σ., Βασιλογιάννης(90΄Τσοπανάς)
Τρίκαρδος Κατοχής (Γιώργος Ασπρογέρακας)
Τσιάρας, Καβαλιέρης, Τσιλιπάνος, Ψηλός, Σαμψώνας, Γούργαρης(77΄Κουκουρδέλης), Βαλτογιάννης(46΄Βρέττας) Κράνης(54΄Σεραφίγγος), Αγγέλης, Φραγκούλης

20171210_150227