Συνδικάστηκαν χτες στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ οι εφέσεις του προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαναρνίας Παναγιώτη Παπαχρήστου και του σωματείου ΠΑΟ Αγρινίου, οι οποίες αφορούσαν την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας με την οποία ο πρόεδρος της Ένωσης τιμωρήθηκε με τρεις μήνες αποκλεισμό από κάθε  θεσμική θέση στο ποδόσφαιρο.
Τον κ. Παπαχρηστο εκπροσώπησε ο Β΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Πέτρος Καϊμακάμης  και το σωματείο της Αιτ /νιας ο Γιώργος Παναγόπουλος.
Απορρίφτηκε από την έδρα το αίτημα του δικηγόρου  του προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας  να μην ληφθεί υποψιν η έφεση του σωματείου το οποίο ζητούσε αύξηση της επιβληθείσας ποινής και έτσι οι εφέσεις  συνδικάστηκαν κανονικά. Τον λόγο είχαν κυρίως οι δικηγόροι των δυο πλευρών χωρίς να δοθεί ο λόγος στα φυσικά πρόσωπα που υπέβαλαν τις προσφυγές.
Από την πλευρά του κ. Καϊμακάμη ειπώθηκε ότι όλα αυτά δεν έγιναν για οικονομικούς λόγους ώστε ο πελάτης του να κερδίσει χρήματα από τις μετακινήσεις που έκανε και έφερε σαν παράδειγμα ότι στον τελευταίο οικονομικό απολογισμό της ΕΠΣΑ υπήρχε και δωρεά του κ. Παπαχρήστου στο ταμείο της Ένωσης.
Από την πλευρά του ο δικηγόρος του ΠΑΟ  Αγρινίου κ. Παναγόπουλος επεσήμανε ότι αυτό έγινε μετά την καταγγελία των σωματείων στην Επιτροπή Δεοντολογίας .
Ο πρόεδρος της Επιιτροπής Εφέσεων Δημήτρης  Σκουτέρης έδωσε προθεσμία μέχρι την επόμενη Τρίτη στις δυο πλευρές ώστε να καταθέσουν υπομνήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πιθανότητα να ζητήσει συμπληρωματική κατάθεση  από τον εκπρόσωπο του σωματείου ΠΑΟ Αγρινίου.
Ολα δείχνουν ότι η απόφαση αναμένεται να βγει τον Ιανουάριο. Να σημειωθεί ότι η τρίμηνη τιμωρία του κ. Παπαχρηστου έχει ήδη ξεκινήσει από τις 27 Νοεμβρίου.

http://sfyrigmata.blogspot.gr/