Η χθεσινή ήττα από την ΑΕΚ, σε συνδυασμό με την εμφάνιση του Παναιτωλικού, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η νύχτα στο στρατόπεδο της ομάδας του Αγρινίου ήταν δύσκολη και υπήρξαν μπαράζ επαφών μεταξύ των ανθρώπων του συλλόγου.

 Επαφές έλαβαν χώρα μεταξύ του προέδρου, Μάκη Μπελεβώνη, του μεγαλομετόχου, Φώτη Κωστούλα και των μελών του ΔΣ και όλοι εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να παρθούν οι σωστές αποφάσεις για να αλλάξει η εικόνα που εμφανίζει η ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Ο Μάκης Μπελεβώνης μάλιστα με δήλωσή του ήταν ξεκάθαρος για τις αποφάσεις που θα πρέπει να παρθούν από τον σύλλογο: «Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι, γιατί πιστεύαμε ότι ο φετινός Παναιτωλικός έχει δυνατότητες και προοπτική. Η πορεία της ομάδας και ειδικότερα τα τελευταία αποτελέσματα δείχνουν ότι εκτιμήσαμε λάθος. Έχουμε ζήσει ανάλογες δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν και τις ξεπεράσαμε», υποστήριξε, προσθέτοντας ότι απαιτείται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό:

«Συζητάμε με όλους και θα πάρουμε αποφάσεις, με στόχο ο Παναιτωλικός να βρει το δρόμο του. Δεν του ταιριάζει η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα. Χρειάζεται καθαρό μυαλό, ψυχραιμία και υπευθυνότητα απ’ όλους».

Εντός της σημερινής ημέρας θα υπάρξουν επαφές τόσο με τον Μάκη Χάβο, όσο και με τους παίκτες της ομάδας. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν αποφάσεις για να ανατραπεί η κατάσταση και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

http://www.gazzetta.gr