Ο Παναιτωλικός προχωράει τις κινήσεις του στο θέμα προπονητή, με στόχο να κλείσει κάποιο καλό όνομα, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Εκπλήξεις σε αυτή την   φάση δεν φαίνεται να υπάρχουν, αφού οι πρώτες πόρτες , που χτύπησαν οι διοικούντες είναι στην Ελληνική «αγορά» κι από εκεί περιμένουν απαντήσεις , άμεσα όπως τουλάχιστον έχουν ζητήσει. Επισήμως δεν μιλάνε με διευθύνσεις και ονόματα από την διοίκηση του συλλόγου. Θέση τους είναι όταν <κλείσουμε προπονητή>, θα τον ανακοινώσουμε. Δεν θέλουν να μπούμε στην διαδικασία , επιβεβαιώσεων ή διαψεύσεων , ούτε να παίξουν το παιχνίδι κανενός μάνατζερ ή προπονητή….

Το μόνο που λένε από την διοίκηση είναι ότι πάμε για καλό τεχνικό με πείρα στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά πρέπει και να μας …..κάτσει!!! Ειδάλλως θα στραφούμε σε άλλη λύση. Ότι και να γίνει πάντως ο νέος προπονητής θα βρίσκεται στο Αγρίνιο μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.

Το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι έγιναν κρούσεις σε δυο-τρία γνωστά ονόματα και αναμένονται οι απαντήσεις τους. Από όσα έχουν διαρρεύσει γύρω-γύρω και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του υπογράφοντος, αντιλαμβανόμαστε ότι <παίζουν> όχι μόνο ο Βλάντε Ίβιτς, αλλά και ένας ακόμη τεχνικός που έχει βρεθεί στα προηγούμενα χρόνια στον πάγκο μεγάλης Ελληνικής ομάδας με αρκετές διακρίσεις.

Πάντως στο θέμα προπονητή όλα είναι ανοιχτά και ρευστά , διότι από την μια στιγμή στην άλλη , μια απάντηση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Άλλωστε η διοίκηση του συλλόγου επιθυμεί ένα πολύ καλό όνομα που να κάνει την διαφορά. Αλλά πρέπει να τον πείσει να έρθει στο Αγρίνιο……