Σπουδαίο εκτός έδρας «τρίποντο» για την ομάδα του Γιώργου Γιάκου. Η αήττητοι  στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας ομάδα της Φλόγας πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε την πολύτιμη και σημαντική εκτός έδρας νίκη στην δυνατή έδρα του Ηρακλή Αστακού με 2-0.

Μόλις στο 11΄η Φλόγα προηγήθηκε στο σκορ. Μετά από όμορφη πάσα του Βασιλογιάννη, ο Στέφανος Φραγκούλης με σουτ από το σημείο του πέναλτι ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στην συνέχεια ο γηπεδούχος Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει στο 21΄ ο Θ. Κοτρότσος από καλή θέση  έκανε το σουτ αλλά ο Μπαλάφας απομάκρυνε το κίνδυνο για την εστία του.

Στο β΄ημίχρονο η Φλόγα προσπάθησε και πάλι να πετύχει γρήγορο γκολ αλλά το σουτ του Σπύρου Νούλα στο 51΄βρήκε το δοκάρι του Κατερινόπουλου.

Πέντε λεπτά αργότερα (56΄), ο Ηρακλής Αστακού θα μείνει με 10 ποδοσφαιριστές, εξαιτίας της αποβολής του Λιβάνη.

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 79΄. Ο Κράνης έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Μπιτσικώκος στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ντζάνης με βοηθό τον Χουλιάρα και τον Αντωνόπουλο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ηρακλής Αστακού (Μάκης Μπότσιος)

Κατερινόπουλος, Μπουμπουλής, Λιβάνης, Παπαζήσης, Μπιτσικώκος, Τιφάνι., Αργύρης(59΄Κόλπας), , Παχής, Καρανίκας(81΄Λαδάς), Κοτρότσος Θ.,(85΄Παπαστάμος) Κοτρότσος Γ.,

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)

Μπαλάφας, Νταλαπέρας, Νούλας Β., Στριμμένος, Μπρέσιακας, Παναγιωτόπουλος, Σπιριλιώτης(68΄Κράνης), Κοτρότσος(63΄Ψηφής), Φραγκούλης(83΄Κουρσάρης), Νούλας Σ., Βασιλογιάννης(78΄Κουσκούνης),