Πολύ καλό είναι το κλίμα που υπάρχει στον Παναιτωλικό μετά το διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου. Όσοι είχαν αγωνιστεί σε εκείνο το ματς έκαναν αποθεραπεία τη Δευτέρα (15/1), ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε παιχνίδια κατοχής μπάλας.

Πρόβλημα προέκυψε με τον Τσέναμο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα. Θα υποβληθεί σε υπέρηχο για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού. Λογικά θα χάσει την εβδομάδα και ίσως λίγο περισσότερο.

Από εκεί και πέρα, ατομικό συνεχίζει να κάνει ο Μπράβο, ενώ οι Παρράς και Κουσιάδης ακολούθησαν θεραπεία. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (16/1) στις 11 στο Emileon.

Τέλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε πως «στην εκδήλωση του Σ.Φ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ – GUERREROS για τον εορτασμό των 12 χρόνων λειτουργίας και την κοπή της πίτας, βρέθηκαν μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο οι ποδοσφαιριστές μας Δημήτρης Κυριακίδης, Τάσος Τσοκάνης, Δημήτρης Χαντάκιας, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος Μάκη Μπελεβώνη. Οι ποδοσφαιριστές πρόσφεραν φανέλα της ομάδας και μπάλα, με τις υπογραφές όλων. Η εκδήλωση είχε έντονο Παναιτωλικό χρώμα, με βραβεύσεις παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, ομιλίες και μουσικό πρόγραμμα».