Κλήση σε τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού απηύθυναν οι ομοσπονδιακοί προπονητές της Εθνικής Ελλάδος.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Νταλακούρας επιλέγει από τον προπονητή Γιάννη Γκούμα στην Εθνική Νέων για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Νέων με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας που θα διεξαχθεί στις 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου «Σταύρος Γιαλαμπίδης».

Επίσης ο προπονητής της Εθνικής Παίδων Βασίλης Γεωργόπουλος κάλεσε στις προπονήσεις   του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Κ-16, τον Αποστόλη Κωνσταντόπουλο και τον Αδάμ Τσεκούρα. Ο Κωνσταντόπουλος είναι γιος του Κώστα Κωσταντόπουλου πρώην ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού ο οποίος τα τελευταία χρόνια ανήκει στο τεχνικό τιμ των τμημάτων υποοδμής της ομάδας του Αγρινίου

Ο Αδάμ Τσεκούρας (τερματοφύλακας 15 ετών ημ. γεν. 6/9/2002), μεταγράφηκε  στον Παναιτωλικό το περασμένο καλοκαίρι από τον Δαβουρλή Κ΄92.(ομάδα της Πάτρας και θεωρείται ένας από τους καλύτερους νεαρούς τερματοφύλακες) Αγωνίζεται με την  Κ17 .

Είναι ανάμεσα στους 9 τερματοφύλακες που κάλεσε ο Β. Γεωργόπουλος , στο πλαίσιο των οποίων εντάσσεται και καμπ προεπιλογής τερματοφυλάκων.